Spoilervarning Breaking dawn!!

Allmänt | 2011-11-27 | 20:52:37 Kommentera hΣr! 1 st

Såg breaking dawn i gårkväll med Henrik. Så himla kul jag fick med mig honom. Nu kommer de lite spoilers här i texten så jag varnar er om ni inte vill läsa, läs inte. Det var verkligen en bra film. Bästa hittils är jag nästan berädd att kunna säga. Älskade delen där Jacob inprintade på lilla renesmee..fick till känslan från boken jättebra!! :) Åh...grinade nästan när de gifte sig också i början..så himla vackert. Phu..:) denna låt är med på soundtracket och är en av de bästa låtar jag hört men inte hörde man den i filmen.hm. Skumt! Aja. Bra film helt enkelt.
I morgon är det praktik igen vilket jag tror kommer gå alldedes utmärkt. Men saknar sina egna barn när man är omkring massa goa ungar hela tiden. Man tänker man borde psnedera denna kvalitetstid med sina egna i stället för på förskolan ÄR man verkligen med barnen hela tiden i deras lek 100 % närvarande och sen när man kommer hem är man trött och orkar inte riktigt. Usch....riktigt kmt dåligt samvete får man. MEN men värdesätter verkligen tiden mer med sina små när man upplever detta så man försöker va närvarande så mkt man orkar!
.
Nattningarna av ungarna gå bättre. Kör BVCs metod där man lär de sommna själva. Man sitter på en stol helt enkelt, är tyst och lugn och pratar ingenting alls med barnet knappt. Barnen (mest Molly för de är henne jag börjat med) har lugnat sig snabbare och kör igenom en reportear av ideer men sen lugnar hon sig. Skönt! :)
nu blir de godnatt. Lite lite bloggat har de blivit ett tag men så blir de ibland när man är trött och slut och tiden inte finns!

Kommentarer
Skrivet av: JOZ♡

Tja! Skulle du vilja kika in hos mig och säga vad du tycker om bloggen? Bra/Dåligt?



Ha en bra onsdag :) kram

2011-11-30 @ 13:29:06
LΣnk: http://bedeliciious.blogg.se/

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se