Kök

Home & inredning | 2011-09-04 | 15:42:43 Kommentera hΣr! 1 st

Har flyttat bordet och är ganska nöjd med massa mer sittplatser och ett myshörn, men frågan är hur man ska ordna färgerna. Jag ska måla bänkarna. Frågan är Svarta eller vita? Ska bordet vara svart eller vitt? Funderar på att måla bänkskivan svart och sedan köpa en vit vaxduk så jag kan växla lite varteftersom. Stolarna ska bytas till typ sådanahära. Men de vart hemskt svartvitt med den nya gardinen haha. Aja..man är ju som man är. ombytlig. Haha. Här är en bättre överblicks bild. Just det...lampan ska också fästas så den blir mitt över bordet och ska nog bytas till en sådanhär från Ikea.
Jag har nästan 300 kr kvar på ett presentkort här i stan på målarboden. De har fina långa plastmattor och funderar om jag ska köpa någon sådan för att vå lite mer trivsel i vårt kök. Får se om de har nån som passar nu i veckan.

Kommentarer
Skrivet av: Maja

Jättefint!! Jag hade gjort bänkarna vita och även behållt bordet vitt. Sen kört på svarta detaljer hellre än att göra tvärtom. Lättare att trötta på för mkt svart tror jag och det är fräschare med vitt, speciellt i ett kök. Då kan du köra på svart lampa och kanske en svart löpare på bord och en matta som innehåller svart. Kanske fixa svarta kuddar att ha på bänkarna, de brukar ha såna fyrkantiga på Jysk till bra pris (förra veckan kostade de 30 kr styck t ex). Om du inte hittar någon passande matta där du har presentkort har de snygga plastmattor på Rusta i svartvit randigt som skulle passa bra i ditt kök.Ser fram emot att se hur du får till det! :)

2011-09-04 @ 22:20:41

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se