Leklandsfredag

Allmänt | 2012-02-24 | 21:33:09 Kommentera hΣr! 0 stBestämde som hastigast på morgonen att de fick bli en tur till Leklandet i Falun. Barnen vart superglada och vi for i väg efter lunch och de härjade järnet ett par timmar. SJÄLVA denna gång uppe i klätterlaburinten bägge två. Sist va ja tvungen att följa med och hjälpa Molly. Vi var noga med att de skulle gå tillsammas och inte tappa bort varann. De gick jättebra och de höll i hop och hade så himla skoj. Alla rutchkanor åktes och de var två trötta rödkindade svettiga ungar vi tog till bilen sen. Åkte förbi macken i falun och köpte varsin piggeln åt dem (de skulle få en slushi inne på leklandet men såklart hade vi inga lösa pengar så de vart gråt o skrik ett par minuter där då vi lovat dem ..men de gick bra endå)

Väl hemma stekte vi kyckling och gjorde Guacemole (med lite väl mkt vitlök haha) strips och grönsaker. Såå gott!
Barnen duscha badade och tvättade håret och Molly tog sina Atarax sen blev de lite ryggmassage med en ny massageolja jag köpt som doftar granatäpple. Jättehärlig använder den för ansiktsrengöring som oftast men som massageolja är den helt underbar. Barnen sommnade utan bråk i dag. Molly har endå myror i kroppen och de tog en bra stund för henne att sommna trots höga dosen Atarax, massage och bad. Tyvärr....tråkigt men det är som det är. Inge spark spottningar, salg och utbrott iaf så det var ju posetivt!

I morgon blir det nog till att laga nån korvgryta med råkostsallad och potatis på eftermiddagen och hela förmiddagen ska vi bara mysa!! Ska väl skriva lite tenta också men boken jag behöver kommer inte förrens på måndag (tentan ska in på Onsdag) så jag ska tillåta mig att slappa lite iaf. De brukar ordna sig och jag skrivier bäst under tidspress så jag tar de lungt och är närvarande med mina barn så länge tills litteratur och inspiration till tentan kommer. :)
Mannen är på nattjobb så tänkte ta och surfa lite och kolla på hus och inredning, se big brother äta min kvällsgröt med äpple kanel och russin och sen gosa ner mig brevid prinsessorna och snarka kudde.

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se