Det är väl här inne man ska skriva av sig?

Deeper | 2012-03-18 | 15:09:42 Kommentera hΣr! 1 st

Just nu är jag helt förvirrad vad gäller vissa saker i mitt liv. Jag önskar att barnen hade mer frihet att själva gå ut och leka men med pedofilvarningar och annat plus bilar så kan vi inte släppa barnen att leka ute själva. Det finns massa att göra i ett hem vi kan inte jämt vara ute med dem. Med detta vill jag säga. Ge oss ett hus med trädgård och staket. Hunden är också tung att ha att göra med i familjelivet som det ser ut just nu. Är hon inomhus så skäller hon tills hon knappt kan andas och min stress bara slås på fullt ut.
Tar jag med henne så kan inte barnen göra någonting i princip utan att hon skäller och skäller och blir stressad. Mamma orkar inte ha hand om henne för hon skäller i princip jämt. Lekte med barnen i morse vilket innebär att vispringer runt lite och de är höga ljus skrik och stimm. Mysigt och roligt tjejerna är överlyckliga. Hunden ligger och sover. Jag ropar på henne efteren stund för jag började tycka de va konstigt tyst och undrade om hon var sjuk eller något men nej. hon bara sov. När hon vaknade så sprang hon direkt in i köket och började med sitt skällande. Skjut img....! Där trycker hon på alla stressknappar på en gång på mig. Jag börjar automatisk bli arg och sur och dämpa barnen i deras lek och jag själv slutar ju givetvis leka med barnen. Straffa hunden med tex att spruta vatten fungerar för några minuter sen måste jag spruta vatten igen.....frågan är hon hon mår bra här i denna livliga familj? Hon skäller om någon reser sig ur soffan. Jag blir tokig. :(

Kommentarer
Skrivet av: Maja

Oj vad jag förstår dig. Har själv en spets, isländsk fårhund, och känner så väl igen mig i din stress och hur du menar. Nu har vi inga egna barn och tur är väl det för det hade nog inte fungerat. Jag tycker att det låter som att hon skulle ha det bättre i en barnfri familj eller där barnen åtminstone är större. Även du skulle må bättre av det i längden. Ett fruktansvärt beslut, jag vet. Men det vore nog det bästa för alla i er familj. Jag vet själv inte om jag hade klarat det men jag hade verkligen försökt, för hundens skull. Jag tycker att den ska komma främst i det här läget och det är bara du som kan bestämma vad som är bäst för henne. Hoppas ni hittar en lösning!

2012-03-18 @ 21:17:21

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se