Välkommen till mitt nya ställe!

Allmänt | 2010-09-24 | 10:45:45 Kommentera hΣr! 1 st

Hädanefter kommer jag blogga från det sin snart ska bli tufsans.se.
Vad tycker ni? :)

New tides - new look!

Allmänt | 2010-09-20 | 12:52:48 Kommentera hΣr! 2 st

Jag behöver en uppfräshning och ett nytt objektiv till kameran.
Ny design, domännamn och sådant är på gång.
Funderar om ja ska korten från myras fotografering bli startskottet på min nya blogg. Ni får hålla ut lite ;)

I dag är ja besviken. Blått vann. :( Fy fan. Vart ska de bli av med sverige...*suck*.

Work in progress

FOTO | 2010-09-19 | 10:28:07 Kommentera hΣr! 1 stNu har jag och syster haft ett litet photoshoot med Myra. Resultatet får ni nog se i kväll.

 

Snyggingar!

Shoppat | 2010-09-16 | 12:40:08 Kommentera hΣr! 2 st


Klickade hem från Halens ♥

Det bubblar i grytan

Allmänt | 2010-09-15 | 22:51:13 Kommentera hΣr! 0 stI dag har jag vart i skogen med Angelica och plockat svamp. Härligt vi hittade en del. :) På fredag ska vi hem till henne och lilla Amanda som gått på samma dagis som Linnea och Molly och låta barnen leka.
I morgon ska jag och Henrik ut en sväng och kolla om vi kan hitta mera och jag ska försöka fortsätta plugget här som går lite trögt.
Barnen har så roligt på dagis och Molly sov tillockmed på vilan i dag och är jämt så duktig på att äta enligt förskolan så jag är så himla nöjd med hennes vistelse där. Hon pratar så de står härliga till min lilla tjej. Hon pratar om ALLT nu.
Vi letar radhus eller mindre enplansvilla med trädgård att hyra också just nu. :) Härligt.

A flowers happieness

Deeper | 2010-09-15 | 15:13:51 Kommentera hΣr! 0 stTrees are happy for no reason; they are not going to become prime ministers or presidents and they are not going to become rich and they will never have any bank balance.  Look at the flowers - for no reason.  It is simply unbelievable how happy flowers are.  ~Osho

Köksbord!

Home & inredning | 2010-09-14 | 21:24:11 Kommentera hΣr! 0 st
weeei min annorlunda inredningslösning för köket is coming soon. I slutet av denna månad ska vi hämta upp ett av dessa bänkbord som jag ska ha som köksbord. Tänk er detta framför ett köksfönster med en cool lampa ovanför. Svartmålat antagligen. Skitcoolt. Awsome och snyggt. Kommer slippa alla stolar som släpas runt på i köket och som står i vägen! Jippe! :D Dessutom är bänkarna på sidorna uppfällbara så jag kan komma åt lätt att städa och sedan kommer vi att få in dem i lägenheten. Hon som sålde dem både gick ner i pris och höll ett bord åt mig till i slutet på månaden. Härliga människor finns det också i världen tydligen ♥

Fotografering

Allmänt | 2010-09-14 | 14:12:26 Kommentera hΣr! 1 st

Snart ska jag och syster min forhoppningsvis få till vår fotosessention och det blir nya bilder till header mm. Kommer nog bli kanoners! :) Saknar min systemare så de är inte klokt och nu börjar lillkameran ge upp också! Jisses. :(

Ideer till fotograferingen

Fält
Skogen
Stubbar
träd
ljus
sten
berg
Smycken
Mycket mig
Min piercing tillbaka
svartvitt med lite färg
Närbilder

Sex sanningar om mig

Deeper | 2010-09-14 | 11:27:51 Kommentera hΣr! 0 stJag har vart superblond

Jag har blivit ganska  lat

Jag är miljömedveten

Jag älskar skogen och att plocka svamp och bär

Jag har PMS och är hormonkänslig som tusan lätt för att bli deppig.

Detta trodde ni inte va? Jag har blivit ganska lat sen vi fick bil och sedan jag börjat slappna av mer hemma. Det behöver inte vara perfekt jämt. Det är ingen som dör av att disken står en dag längre. Dock så ska vi skaffa diskmaskin nu men det är väl ett steg mot lathet det med eller effektivitet kankse? ;)

Livet

Barnen | 2010-09-13 | 14:19:24 Kommentera hΣr! 1 st


Myrabebis. Datakrasch har vi hunnit med här är en av de sparade bilderna från när vi fick henne iaf i somras.

Nu är jag lite bloggsugen igen men också väldigt fotosugen. Är helt deppig för jag måste ha ett nytt objektiv och de ser ute ut som ja kommer ha råd å köpa nått denna månad heller då vi ska köpa en diskmaskin och få den insatt. Suck. Ikea blir nog inte heller av eller de blir kankse av men har nog bara råd å köpa småsaker. Träskivor MÅSTE ja ha råd med. För nu är ja trött på vardagsrummet och sovrummet. Vill få dit rumsavdelaren med skoltavlefärg på andra sidan så jag kan göra pysselvrå till barnen och sängramen i simpla vita träskivor. Haha så många projket så lite tid och pengar just nu.

Har pluggat som en galning denna vecka samt vart hemma med två sjuka barn samt vart sjuk själv samt hunnit med en minitrip till Karlskoga och hälsat på några vi känner med barnen. Molly hann visa hon är åksjuk å spydde ner typ hela sin barnstol.

Men i de stora hela så är allt bra. Det är det. Man är så bortskämd. Faktiskt.
Stugan var vi i i går och jag fick äntligen plocka lite svamp. Gå i skogen. Pure. wellness. :)
Molly sommnade på vägen hem och fortsatte dessutom sova när vi bar in henne i sängen.
Hon älskar nya dagis. Gillar sina fröknar. Längtar dit. Är glad när vi går dit. Är snäll och duktig inne på dagis. En annan unge! Linnea är mammig känslig och har lärt sig spela dataspel nu. (klicka o trycka rätt med musen) Pippispelet är poppis.

I dag blir de tacogratäng och de är det okända på tv, jag blev inte så bakis i går och ja.. livet är gott!

/H

Tröja

Shoppat | 2010-09-11 | 12:30:00 Kommentera hΣr! 1 st


Fick klicka hem en tröja också för sambon :) Snällt. Ja jag vet de är killmodell. Splar roll? ;)

Klickade hem

Shoppat | 2010-09-08 | 23:23:17 Kommentera hΣr! 4 st


Klickade hem en baggy mysse till novemberfrosten. Fina fisken.♥

Google sketchUp

Home & inredning | 2010-09-08 | 22:28:11 Kommentera hΣr! 0 stHär är ena hörnan på vårat vardagsrum förenklat skissat i googles utomordentliga verktyg. :) I love it. Svårt dock å få allt som man vill ha det men man ser kankse på ett ungefär hur jag har tänkt med en tv bänk framför en simpel svartmålad skiva som rumsavdelare. Soffan kommer vara ganska låg och bli svart i textilerna. De mesta är svart här förutom våra filmaffishposters som ska upp bakom soffan och sedan ska det målas på väggarna. Tänkte mig röd som accentfärg även här och om de blir väggmålning här inne också eller bara i barnrummet eller ingetdera tåls att tänkas på ett tag till. Jag ska inte ta i så ja skiter på mig xD haha. Ska börja med å fixa överdrag å kuddar till soffan. Ska faktiskt köpa sånahär dynor för solstolar som ryggstöd och klä i svart tyg. Kommer bli awsome. De är inte så dyra heller. Soffbordet var för svårt att göra så det kom inte med på bilden men man kankse fattar. Sen är de ju en del detaljer. Belysning böcker extrakuddar och sådant som inte kommer med på denna bild såklart. Men är så sugen på att sätta i gång nu men lär vänta till slutet på månaden.

Förkylt

Deeper | 2010-09-07 | 11:35:50 Kommentera hΣr! 2 st

Shit vad vi är förkylda här hemma. Barnen är jättevarma och snoriga själv hostar jag som en gammal tant haha. usch. Nej nu får de bli nya tider här snart. Vill baka morotskaka, gå i skogen och plocka kantareller. köpa nytt objektiv till kameran,fetingblixt och fish eye objektiv. NU...men en ny TV kommer de bli samt lite plock till en rumsavdelare tv:n ska sitta på och lite textil till soffan.
Sedan är ja sugen på att göra massa saker med barnen också efter denna helg. Åka till Lekland, åka buss eller tåg med dem eller bara göra spontana saker som ger minnen för framtiden. Jag är så trött på att hamsterhjula. No more hamsterhjula!! :)
Helgen va mysig föressten Vi var i Karlskoga hos en nätvän till Henrik och mig hans flickvän och två barn i precis i samma ålder som våra. De var dagis -light hemma hos dem under helgen men alla barn lekte finfint och hade så roligtv Själv var jag ju sjuk så de va lite bajsigt. Men de gick bra endå.

Bloggpaus?

Allmänt | 2010-09-02 | 14:07:53 Kommentera hΣr! 2 st

Orkar inte blogga för tillfället har precis börjat plugga och skolat in barn på dagis. Tänkte starta om allt när jag köpt nytt objektiv och en feting blixt till min systemare. Haj så länge! :)
(Känner ni mig rätt blir de nog nått inlägg snart men har ingen lust just nu bara)
Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se