Att se med hjärtat

Allmänt | 2011-10-31 | 15:51:00 Kommentera hΣr! 0 st

-
‎"… Och han vände tillbaka till räven. - Adjö, sade han. - Adjö, sade räven. Nu skall du få höra min hemlighet. Den är mycket enkel: det är bara med hjärtat som man kan se ordentligt. Det viktigaste är osynligt för ögonen …" (Ur Lille Prinsen av Antoine de Saint-Exupéry)
Jag försöker se med hjärtat. Gör du?

music that toutch my soul

Allmänt | 2011-10-30 | 21:52:54 Kommentera hΣr! 0 st

.

Snajsigt :)

Allmänt | 2011-10-29 | 19:31:05 Kommentera hΣr! 4 st

owmygod vad fint det kommer bli här hemma nu när vi fått tillåtelse av värden att måla fönster och dörrkarmar + dörr som just nu är mörkbruna. På byggmax ska vi köpa ett klick-laminat i ljus färg. Kommer bli så himla hemtrevligt och fint. ♥ Molly sommnade nyss. Hallelulja. Tack omega 3.
.
Golvet. ♥

Bah

Barnen | 2011-10-29 | 18:53:50 Kommentera hΣr! 0 st

Nej du Johanna. Vad du än säger så tror jag inte du har barn själv. Visst behöver barn fasta rutiner men när det inte är möjligt, när man inte kan dela på sig (när man är själv) så är man ju tvungen att göra på NÅGOT vis? Spela ett spel på datan medans jag lägger lilla först så jag kan få ta en i taget.
Du menar också att jag ska stänga in lilltjejen i rummet om hon inte kan sommna? För mig är det ett rent övergrepp att stänga och hålla igen en dörr är skrämmande för ett barn. För skulle jag stänga dörren ( ja jag har provat när hon vart som värst - dock aldrig stängt in henne och hållt för) så springer hon ju dit och sliter upp den på en gång och det skulle ju kräva att jag höll i mot dörren? Hur hållbart är det?
.
Nej jag accepterar inte att hon spottar på mig. Lika fullt så gör hon det. Trots påföljder. Vi tar bort nallar, vi tar bort värdefulla klädesplagg. Vi tar bort intjänade klistermärken. Vi ger henne time out. Hur skulle du löst det?? När det inte hjälper att ta i hårdare, förhandla, bli förbannad ända in i helvete, försöka hålla på rutiner. Det känns riktigt pissigt men antar det är perioder vi föräldrar ska gå igenom så jag har hopp om att det är övergående.

Babbel om nattningen

Allmänt | 2011-10-28 | 21:58:30 Kommentera hΣr! 1 st

Svar på ytterligare kommentarer: Jo vi ÄR ju faktiskt hårda vi är det. Vi får fysiskt hålla i lilltjejen tills hon lugnar sig. Man får göra detta i omgångar. Hon är snäll en stund sen ska hon upp och springa och då gäller det att hänga med eller så börjar hon argumentera eller så retas hon eller spottas tills hon får en arg reaktion och då får hon ett utbrott tillbaka. Hon kämpar liksom både mot sömmen oss och sig själv. Blandat med att hon vill leka leka leka. Går man ut ur rummet så blir det en lek av alltihopa på en gång, eftersom hon studsar upp. Spelar ingen roll hur mkt man än leder tillbaka henne och det tar dubbelt så lång tid som om jag skulle ligga kvar. MEN hon måste ju lära sig att sommna själv också. Det har nu vart såhär sen vi slutade med spjälsäng till henne. Det var när hon var ungefär 2 år. De finns kvällar som är lite bättre men de är ett konstant slit varje kväll och jag börjar få ont i magen innan nattning eftersom det blir så livat. Linnea brukar få spela dataspel när jag nattar Molly. Det fungerar men får hon spela när jag är själv med dem så tror sen hon hon får spela när vi ska lägga dem samma tid också när vi bägge är hemma Det känns som de blir förvirrat där. Men de gör kankse inget? Hon kankse får acceptera att hon får spela på kvällen bara när deras pappa är borta?
.
Vi är på bibblan ofta och lånar böcker och skivor och de tycker barnen är roligt. De kan lyssna på en saga men de blir inte nervarvade och sommnar bara därför att heller utan är på G direkt efter boken och vill göra annat och är man ENSAM en kväll med bägge är det inte så himlans lätt. Men nu hoppas vi att hon ska lugna ner sig lite med denhär Omegan så hon kan fokusera bättre. Nattningen i kväll gick bättre än den brukar faktiskt. Fick i henne Jordgubbssmakande omega på en sked med sylt. Tack för tips och så men tror jag känner att det räcker nu. Vi har redan provat allt vi har läst och fått tips om. Jag känner mig bara mer maktlös.
.
Var i skogen och gjorde skoluppgift i dag..eller fotade till en sådan iaf. Mysiga bilder blev det.
-
-
-

??

Allmänt | 2011-10-28 | 19:33:52 Kommentera hΣr! 0 st

Svar på en till kommentar. Barnen fick varm choklad och mackor ja. Ingen sockrig oboy utan mörk riktig kakao med en halv liten tesked socker. Är noga med vad barnen äter. De brukar annars bara få vanlig mjölk men den lilla mängden socker tyckte jag inte gjorde speciellt mycket. Vad ger du själv dina barn?? Om du har några?

Svar på en kommentar

Allmänt | 2011-10-28 | 13:15:53 Kommentera hΣr! 3 st

Signaturen "johanna" ska få svar på vad hon svarat på ang våra nattningar. Var hårdare? Ja det känns just nu som att det inte går att va hårdare än vi är. Vi får ligga och hålla fast det barn vi har mest problem med. Hon får utbrott vare sig vi gör det eller inte. Varje kväll är ett krig. Vi är bestämda. Vi vinner varje kväll men det tar sina timmar pgr av lillasysters överaktivitet och svårighet att slappna av oavsett hur vi än försöker. Är du själv förälder till ett väldigt aktivt barn?
Det är fruktansvärt när det börjar gå ut över storasyster. Hon känner sig åt sidosatt och våra rutiner fungerar inte. Vi har provat ALLT. Hon behöver hjälp att slappna av kvällstid på något annat sätt än vi kan erbjuda just nu. Har köpt hem mer omgega tre som jag ska försöka få i henne via sylt i dag. Vi får se om det går. Den gången hon fick i sig omgega var den enda gånger på över ett år typ som hon sommnat på under en halvtimme. Det måste bli bättring annars kommer vi bli helt tokiga. 
Vi ska till läakren på torsdag eller fredag kankse kan vi få något läkemedel. Vi orkar inte ha det såhär längre.
VARJE KVÄLL ÄGNAR VI I SNITT TRE TIMMAR ÅT ATT FÖRSÖKA LÄGGA BARN: Det är tufft och tar på psyket eftersom det blir en kamp (dvs negativit bråk skrik spottande sparkande och vrål/utbrott) varje gång. Storasyster vill ha mer tid för oss också så nu hoppas vi på att läkaren kan hjälpa oss. Vi har haft dethär problemet länge nog nu.

Nattningarna som aldrig tar slut

Barnen | 2011-10-27 | 20:38:08 Kommentera hΣr! 2 st

-
I dag har vi infört ny rutin. Ingen tv på kvällen. De får leka efter middagen. leka och bada en stund. De Kvällsfikar med gröt varm choklad och macka innan 7 sen när klockan är 7 är det dax för tandborstning och sen sova. Nu är kl halv 9 de sover inte än. De är ett evinnerligt spring och myror i baken, gnäll babbel och vridande och vändande. Varför är de inte trötta och sommnar när jag är så trött jag vill gråta och spy typ???! Vi måste hålla på denhär rutinen stenhårt. Men hur skjutton ska jag göra när jag är själv. Då måste jag lägga en i taget...hur ska Linnea sysselsätta sig i över en timme själv (den tid de tar att natta molly i bästa fall!) i vanliga fall hade hon fått spela lite dataspel men om det varvar upp hennes hjärna så ska hon ju låta bli det. SVÅRT!! :( TIPS????

Middag och beslut om fönstermålning

Allmänt | 2011-10-27 | 13:02:09 Kommentera hΣr! 0 st

Ja de är roligt ....hyresgubbe som var här och kollade på lägenheteni morse med kalla kritiska ögon..phu man blir ju helt nervös. Det blir slitet hemma när man har två barn. Ja men han refererade till sig själv och att han också haft två barn men att de inte alls blev slitet på hans tid..nehe..men mina barn har minsann fått va hemma och inte på förskolan hela sin småbarnstid..kankse därför de blir slitet i hemmet?? Grr...man blir så ilsk.
-
Linnea har haft änglafest på dagis i dag ska bli så kul att hämta henne nu snart och få höra om hon haft roligt. Jag gav förskolan en änglafigur i morse. Det uppskattades och de blev glada. :)
Tillbaka till vad gubben sa iaf om lägenheten. Vi FÅR måla de förbaskade bruna fönstrena och dörren. Yeehhhh! Så jävla pepp. MEN han tyckte vi skulle vänta med kanterna tills i vår då de inte är kallt så färgen fryser där man stänger till fönster och dörr. Så får måla de jag kan tills i vår då resten får piffas. Målartvätt, spackel slipning och ett lager grundfärg sen två lager snickerifärg. Det skrev jag nu mer som en påminnelse till mig själv. Efter jul då jag fått en liten slant så ska jag köpa de ljusa klickgolvet också. Myspyyyys! Vill dock helst greja allt på en gång men den som väntar på nått gott......;)
-
Gjorde jättegod vegetarisk middag igår. Köpte en bit parmesan också. Mums. :)
-

Insikter

Deeper | 2011-10-24 | 12:56:28 Kommentera hΣr! 0 st

Helgen har vart kaotisk på många sätt. Känslomässigt. Vill inte gå in närmare men det kommer nog bli bättre nu. När saker och ting börjat röra på sig. Skönt!!! Hoppas allt kommer bli som vanligt..nej inte som vanligt. Bättre.
Jag känner iaf styrka inför den jag är numera. Jag är den jag är och jag gör mitt bästa med det mesta. I am Awesome!!! ♥

Nattningar som tar knäcken på en

Allmänt | 2011-10-21 | 21:31:45 Kommentera hΣr! 1 st

Postar ett inlägg här som jag postade på ett familjeforum. För nu lär jag få ordning på kvällarna här hemma som är helt uppåt väggarna.

3 timmars nattning varje kväll. Ja så kan det se ut här.
Detta tar knäcken på mig. Två tjejer en trotsig och illmarig (men underbar såklart) 3 åring och en envis 4,5 åring. 
Det är ett långvarigt jobbigt rejs på kvällarna som sakta har tagit knäcken på mig och gör mig gråtfärdig varje kväll. Som det är i dag så kan de ta flera timmar att få dem att sommna. 3 åringen vägrar sova och får typ halvpanik och aggrissionsutbrott när jag ska ta henne till sängen (För en mysig saga) och stoa tjejen tjatar om hur tråååååkigt det är att sova och hänger gjärna på Lillasyster med bus och härj vid läggdax. Försöker lägga dem i olika rum. 3 åringen först men det kan ta lååång tid och storasyster blir otålig som är förståeligt och kommer in och pratar och "sätter i gång" lillasyster som vill upp hon med.

Det känns bara så omöjligt alltihop. Vi hjälps åt om min sambo är hemma men ofta är de jag som får börja lägga dem eftersom han går och tränar eller liknande. Han brukar till slut efter många timmar få 3 åringen att sommna. Men de värsta rä att bägge vill vara med mig så lägger han en av dem så ropar de efter mig .

Kan också försöka lägga dem tillsammans men då pratar 3 åringen hela tiden och skojar. och storasyster hänger på. = ingen sommnar. Ligger i mellan dem kliar rygg och sjunger. Läser en saga innan.

Har även provat klistermärken som belöning, "sovkarta" osv.....försöka lägga dem utan att man ligger brevid är väl prio men de springer upp och att lägga tillbaka vild galen och sprattlande frustande 16 kg treåring typ mer än 15 gånger tar på krafterna både psykiskt och fysiskt. 

Nu är jag berädd att ge upp låta dem sommna av sig själva när helst de vill typ känns det som.
Ger ungarna bra med mkt grönt och försöker vara ute i skogen med dem mycket. stortjejen går på gympa. Helst skulle jag vilja trötta ut lilltjejen på nått sätt varje kväll...löpband haha? Nej men något så hon är rejält fysiskt trött. Någon som vet något tips?


Kankse någon av er som läser har något bra tips??

Mumsigt

Allmänt | 2011-10-21 | 14:42:56 Kommentera hΣr! 0 st

-
Gottade mig i goa Lemonsquares och persike-ananas te nyss. Vi har gått trollstigen på Brunnsjuberget med barnen vilket de tyckte var riktigt kul tror jag. Fanns massa skyltar uppsatta längs stigen med information om skogens djur och växter. Vi kikade på ett grävlingsgryt och på "rotvälte-trollen" som nån målat och ställt dit. I slutet av stigen så fanns ett mysigt ställe där man kunde elda (vilket vi inte gjorde i dag) och sitta och fika. Vi hittade massa gula kantareller på vägen upp till eldplatsen också. Fyllde Henriks mössa.
Nu är de två lite halvtrötta tjejer som kollar på Karlsson på taket på tv. Ska snart ner i tvättstugan. Har köpt nått nytt sköljmeder (loved it!! som hette nått med Lily och strawberries. Luktade mumma. Har redan haft i lite i skurvattnet när jag torkade golven så det luktar faktiskt lite svagt av det i rummen just nu. Jag skulle verkligen behöva städa lite mer. All skit i hörnen man glömmer, små fläckar man måste skrubba på i evigheter få å få bort vädra täcken mm som man glömmer att göra. Aja. Krafttagi tvättstugan sen matlagning. Gnoccipasta med köttfärsås.

Idag

Allmänt | 2011-10-20 | 08:09:48 Kommentera hΣr! 0 st

Torsdag i dag. Tänkte bege mig till skolkontoret och lämmna ett brev till rektorn. (utdrag ur polisens belastningsregister) och samtidigt fråga om man kan sätta upp sig som vikare på förskolor i stan. Jag hoppas de kan inbringa lite mer slantar i kassan så jag har råd att unna mig lite roliga saker eller så man kan spara. Jag tänker iallfall säga till om Sommaren nästa år redan nu så de vet jag kan jobba heltid då man har studieuppehåll i 2 månader under sommaren.

Handla ska vi också göra. Tänkte handla lite bär och göra smoothie i dag. Yum Yum. Sen nån slags kyckling i kväll med tzatsiki och ugnsgrönsaker. Gott Gott. :)

Barnen är lugna än så länge och kikar på bolibompa. Skönt. Tänkte åka och gå nån liten skogspromenad också men man kankse inte ska ha så höga ambitioner redan från början. Nu tänkte jag försöka skriva CV och personligt brev som jag kan lämmna till rektorn. Önska mig lytcka till! Kankse kan jag få börja jobba!

/H

En mor från paradiset

Deeper | 2011-10-19 | 13:27:05 Kommentera hΣr! 0 st

Hittade en text som berörde och gick in under huden på mig när det kommer till mitt eget sätt att tänka kring mina barn. Hur vi kan ge de aktning för naturen och trygghet. Just nu studerar jag utomhuspedagogik och värdet av natuen och dess möjligheter färgar en del av min vardag just nu.Tyckte texten var så vacker så jag väljer att dela med mig av den här.

-

Jag har alltid varit omgiven av starka kvinnor med ett inre lugn och sanna värderingar. En mor från paradiset är min mamma. Hon har gett mig de starka trädgårdsminnen som jag bär närmast mitt hjärta. När jag var liten flicka tog hon mig med ut till de vilda blomsterängarna. Där plockade hon de ljuvligaste ängsblommor i allsköns blandningar. Blåklockor, prästkragar, lupiner, gräs och veteax som hon satte i en mjölkkanna i vindstrappans fönster.

Jag sneglade alltid avundsjukt på hennes blomsterbindningar och minns mina egna ihopkrafsade försök med vånda. Nu som vuxen gläds jag ändå åt våra kvällspromenader i guldgult skärgårdsljus. Jag minns att jag satt utanför ladan och letade fyrklöver, medan jag hörde hennes handslag med vävstolen. Närheten av min mor var påtaglig och jag kan framkalla lusten och känslan av trygghet än i dag.

Lusten att vilja dela naturens gåvor med sina barn är en livsmening. På min födelsedag är det tradition att jag får luktärter i ljuvliga pasteller av min mor. Jag tröttnar aldrig och skulle bli outgrundligt besviken om hon glömde. Min mor är en gåva, en längtan, en hyllning till livet.

Victoria Skoglund, Sköna hems trädgårdsexpert.

Hittas här.


Höstfint

Allmänt | 2011-10-18 | 13:24:19 Kommentera hΣr! 0 st

Ordnade lite granris och ljung till lådan som jag har vitmålat. Vart ganska bra. :) Var uppe på skogen en stund också med Linnea och Henrik. Träffade en trevlig kvinna med en 13 årig grå liten pudel som hette...haha ROLF :) Skitsöt. Pratglad tant också haha. Snorgärsen som va hemma från dagis ska på gympa i dag. Dock är hon inte sjuk utan va lite tät i näsan i natt bara men har sagt till dagis att hon är hemma för o se om de är en förkylning på G eller inte men det verkar det ju inte vara. Kan inte hålla henne hemma heller bara "utifall att" lite täta i näsan lär de ju kunna vara utan att va sjuka. Nu ska vi hämta hem Mollsan och sen mysa en stund här hemma. Innan allt annat drar i gång. Ska hem en snabbis till en som heter Sofia också och hämta stövlar till Molly.
Hej hej! Ha en trevlig dag!

När hösten smyger sig på

Allmänt | 2011-10-17 | 10:46:23 Kommentera hΣr! 1 st

Då kan man njuta av en fin sångröst som går genom märg coh ben och tänka på hur man gång på gång reser sig från tankar som tagit över kroppen och psyket så många gånger. Denna låt tillägnar jag mig själv.

Shoppingsugen

Allmänt | 2011-10-15 | 20:36:17 Kommentera hΣr! 0 st

Breakdown

Deeper | 2011-10-15 | 19:53:58 Kommentera hΣr! 0 st

Ibland känns de som om skeppet flyter endast för att man själv springer och öser ur vatten, pluggar läckande hål, ror och styr samtidigt.

Investering

Allmänt | 2011-10-15 | 08:17:39 Kommentera hΣr! 1 st

Som BVC tanten sa i går. Se din utbildning som en investering i dej själv. Tycker de va så träffande. För ibland kan jag tänka att de känns helt omöjligt att slutföra min utbildning eftersom det kommer landa på så mycket i studielån men det kommer bli en investering i mitt framtida liv. Jag kommer med lätthet kunna söka och kankse få ett jobb eftersom jag kommer ha två år extra i bagaget inriktat på Både språk, lek , barn och medier och bild och ljudskapande. Tror de kommer väga tungt! Sen KANKSE det går att inkludera också så jag blir klar snabbare men antagligen inte eftersom utbildningen (som nu är ny) är så mixad. Jag trivs iallafall med studierna och jag är hemma som sällskapsdam åt mina djur och mina barn behöver inte vara långa dagar på förskolan heller. Awezume :) Dock så tror jag förskolan är väldigt bra för barn så mer än 15/h i veckan tror jag mina tjejer skulle behöva just nu då de blir fruktansvärt rastlösa efter några dagar hemma. De har förskolan ihopdragen på 3 dagar så resten av dagarna är de ju hemma och skrotar. Mina små älskade tjejer ♥
-
Utflykt förra veckan. Linnea är hundtränare för dagen!
-
Idag har jag en skoluppgift som består av att vara ute i naturen i minst tre timmar. Vi ska hitta på en lek ute i naturen, något skapande och en "bara vara" aktivitet för att sedan skriftligt reflektera vad naturen gör för hälsan och välbefinanndet. Ska följa med ut till torpet och ta det där. Barnen åker med såklart. Vore härligt om vi kunde tända på grillen coh grilla lite korv också. Men antagligen fikar vi bara och sen åker vi hem och äter köttgryta. Mums mums! :) Lördag i dag då. Kvällen...vad ska man ägna den åt? Vi har lite halvsvårt nuförtiden att hitta på saker att göra tillsammans bara vi jag och H nån som har nå tips?

mixad soppa

Deeper | 2011-10-14 | 19:08:46 Kommentera hΣr! 0 st

Ibland känns allt så perfekt. ibland känns allt så tyst - tystnad som skär genom cement. Ibland känns det som det finns så mycket under ytan som aldrig kommit upp. Det känns okänt och samtidigt så himla välkänt. :/ Jag vet vad du ska säga innan du sagt det. jag vet hur jag kommer tänka och känna innan jag känt det. Jag garderar mig. har trubbat mig. Jag kommer palla. Jag oroas bara av känslan. Jag hoppas det vänder och det kan få kännas tryggt igen. Just nu känns det som om jag är boven i nått drama som inte ens existerar. Eller så existerar de i din hjärna. Du skapar dina egna problem...

Köksmys

Home & inredning | 2011-10-13 | 21:19:02 Kommentera hΣr! 0 st

Har äntligen målat klart bord och bänkar (nästan helt klar iaf lite finlir kvar men de betar jag av när jag hinner) Ska köpa nya stolar på ikea - vita. Fönsterbrädan ska jag nog klä in i vit dekorfilm så de blir en clean helhet sen när jag fått tillåtelse att måla fönsterkarmarna. VILL de är ligt man ska behöva stå ut med bajsbruna fönster suck. :/ Varför har jag inte tänkt på laminatgolv tidigare? Ska ja en varmljus träfärg ska ha lika i hall och barnrum också. Men får börja med köket nästa månad. Yej! :) De är ju bara att ta loss och ta med sen när man flyttar. Kanoners!

Grr

Allmänt | 2011-10-11 | 21:01:14 Kommentera hΣr! 1 st

Åh är bara så tokigt irriterad just nu. Kommunikationsproblem på hög nivå. Har ju slutat va så himla personlig i bloggen men vissa saker orkar man inte inte hålla inom sig. Vi är så OLIKA jag och H. Jag är ganska ordentlig och nogrann och vill ha ganska mycket ordning och reda i den mån jag hinner. Dammsuga med någon eller några dagars mellanrum och toka golven på det så det luktar gott och blir fräscht. är noga att hålla i gång rejset med att tomma kattlåda, tömma sopkorgar. plocka disk och smutskläder dit de ska vara. Diska (vi måste köpa en stor diskmaskin disken tar alldedes för mycket tid och ork här hemma från mig. Det blir ju BERG med disk på bara två dagar)  Nu ska jag bannemig kolla på en diskmaskin En stor jäkel som sväljer all disk varje dag. Yes.
Fan vilket svamligt inlägg. Jag är bitter! Ja! Ge min sambo lite städlust tack!

nature is perfect

FOTO | 2011-10-11 | 13:16:38 Kommentera hΣr! 0 st

-
-
-
-
-
i will always love nature. ♥

Pappelina

Home & inredning | 2011-10-10 | 07:37:22 Kommentera hΣr! 1 st

åhhåjaja.....när jag börjar må lite bättre så kommer inredningasinsperationen genast över mig. Then i know im alive! :) Just nu önskar jag köpa en pappelinamatta gjärna i rött eller turkost. Deras Viggo star. Ha i köket i will!

Prins Mio

Deeper | 2011-10-09 | 10:52:55 Kommentera hΣr! 0 st

"Han dunkade med sin järnklo i det stora stenbordet, som stod mitt på golvet, och en hel rad nya spejare kom in.
- Sätt dem i tornet, sa han och pekade på oss med järnklon. Sätt dem i tornet med de sju låsen. Sätt sju spejare på vakt utanför dörren, sätt sju och sjuttio spejare på vakt i alla salar och trappor och korridorer mellan tornet och mitt rum.
Han satte sig vid bordet.
- Jag vill sitta här i lugn och tänka ut ont och vill inte mer bli störd av prins Mio. När natten är slut ska jag gå och ta mig en titt på de små vita benen i mitt torn. Farväl, prins Mio! Sov gott i mitt hungertorn!"

Messy

Allmänt | 2011-10-08 | 08:52:04 Kommentera hΣr! 0 st

Rörigt i både lägenhet efter denhär veckan jag vart i Gävle och haft utomhuspedagogik och lika rörigt i mitt huvud. Det känns som om vissa saker får man spika på hur länge som helt endå blir de inte hela. Det är tråkigt. För till slut kan man inte göra något mer åt saken....men folk är ju som de är. I dag blir det nog både skogen och en sväng på krogen. Trevligt :) Skönt att komma ut på kvällarna lite. Umgås och ha skoj. Glömma bekymmer. Iallafall för stunden.
Efter dehär dagarna med all information om hur viktigt det är att barn får leka och vara i skogen så förstärks min känsla att vi MÅSTE hitta ett hus eller en lägenhet snart som ligger brevid skogen. Eller iallfall lite mer natur. Så man kan släppa ut dem så de får ha sina egna hemliga lekar som är så viktigt för dem. Hyra ett radhus vid västerbyvägen? Yes i will. Där bodde jag själv som barn och lekte i skogskanten och har hur mycket härliga minnen som helst av natur och våra lekar vi hade där. Suck. Men utan fast jobb i 6 månader så går det ju inte att låna pengar till boende. Kankse via något skumt bolag men det är inget som känns säkert. Man ska ju ha kontantinsats mm....men inom en framtid så kankse...har lite saker på fickan...:) Inget jag vill dela med alla men kanske det löser sig endå :) Nu ska jag hem-net knarka lite :P

Nostalgitrippar

Allmänt | 2011-10-03 | 17:27:29 Kommentera hΣr! 0 st

Kaffe, Dia psalma. Ett moody sinneslag. Ah....som gamla tider nästan.
I morgon bär ja av till Gävle högskola. Shopp shopp. Skola. Innedagar. Ny kurs. Friluftspedagogik.  Hoppas på fint väder.

No title

Deeper | 2011-10-02 | 17:00:40 Kommentera hΣr! 0 st

Food

Mat ,träning och hälsa | 2011-10-01 | 21:12:06 Kommentera hΣr! 0 st

.
Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se