Det svarta glappet

Allmänt | 2010-04-17 | 21:18:39 Kommentera hΣr! 2 st

Hej alla hemliga bloggläsare vilka ni nu är.
Jag är skitsur på en viss unge som inte behagade sommna förrens NU. Hon kommer vara trött i morgon. :( Tur JAG har sovmorron då jihaa :D
Jag hatar nästan helger. Man ska bara försöka komma på saker att göra hela tiden. Låter man bara tiden gå och vill pyssla med sitt så blir ju barnen understimulerade liksom. Man lär ju göra familjesaker eller saker med barnen men de blir inte så ofta som jag kankse föreställer mig. I morse var vi till en liten lekpark jag och barnen när Henke hade sovmorron. Molly tycke det var roligt. Linnea också. Men jag . Nej.
Misstolka mig inte.
Mina barn är de underbaraste som har hänt mig men efter dehär åren då jag vart själv med dem. (sen Molly föddes) så har jag tyckt det blivit så tungt.
Har en nästan blank period då jag skolade in Linnea, hade kolikbebis, bodde i andra änden av stan från min mor som kankse kunnat hjälpa mig, och försökte hålla reda på ALLT hemma. Det var kaos i mig. är fortfarande bitter för den perioden.
Är glad killen skötte skolan som han aldrig gjort förr men jag var passerad till att vara ensam hemma mitt i karusellen av barn från 07.00 -17.00. Middan ska fram allt ska planeras. Hade två hundar också som skulle ut (blir ni förvånade om jag säger att den ena gav vi bort?)
Tror jag är lite mentalt skadad efter den perioden.

Nä nu vart ja fan deppig. Måste ut på en själv-ynkande rök.

Föressten. Vill också ha drak-vägg :) Fan va coolt de kommer bli i mitt framtida svartmålade hem mohahaha :D:D
Har kommit på att vit sant skulle vara as-snyggt i ett kampfiskakvarie. Yummie tänk er en mörkblålila fisk över en ljust vit sant. Mörka växter och nån grym akvarieprydnad. Om ja föder upp sen så ska dock inte mina firrar ha de så torftligt som här i dehär små byttorna.





Kommentarer
Skrivet av: Igeland

sv: Hehe, jo det är en gif animation, jag använder ett program som heter PhotoScape. Jag vet inte riktigt men det är nog bara att söka på google, och sen så tror jag att du förstår själv hur man ska göra :)

2010-04-19 @ 10:37:34
LΣnk: http://igeland.blogg.se/
Skrivet av: sofia

vad gullig du är, tack :)

kan jag komma förbi imorgon på dan lr eftermiddagen ? när slutar barnen dagis ? tänkte ta med akvariet äntligen då. men en liten slant vill jag nog ha. du får kika på de så får du säga vad ett rimligt pris är !

2010-04-19 @ 11:08:49
LΣnk: http://echoings.blogg.se/

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se