Glad

Allmänt | 2010-08-18 | 20:53:35 Kommentera hΣr! 1 st


Sambon har avinstallerat sitt spel i dag. Jag hoppas de är för sista gången nu för det går inte att han sitter där. Allt handlar om hans spel när han har speltid. Usch :( Wow är verkligen inget man ska spela. Det är så himla beronedeframkallande. På tal om beroende så växer en tanke fram hos mig. Jag MÅSTE sluta röka snart. Jag vill inte må dåligt eller förkorta mitt liv eller påverka barnen negativt längre. De är bara de att abstinensen blir sjuk. Man tänker på cigg typ hela tiden och börjat äta massa i stället för att få bort suget. :/ Bläsch!!

Jag fick en bra idé till barnrummet! Har ställt sängarna längs ena långväggen nu och ska ju köpa en till storsäng nu till Molly i stället för spjälisen vi har nu och sedan ska jag bygga in två stora lådor på hjul under deras sängar så det ser ut som de är platsbyggt liksom när lådorna är helt inskjutna under sängarna. Bra förvaring för alla leksaker! :)
Allt ska svartmålas och golvet ska bli svart plastgolv. Vi ska ju måla massa vitt här hemma och tänkte att de kankse blir lite kalt med vitt o svart överallt så i barnrummet blir det nog RÖTT! :) oow kommer bli så snyggt mot de svarta och sedan med deras namntavlor i tatueringsstil till :) Ska även beställa en stor Mamma mu affisch och rama in med svart ram + deras porträtt såklart. Kommer bli så fint :)
Ska även ställa in ett litet skrivbord och sätta lite hyllor ovanför så Linnea kan ha en liten pysselhörna.


Mamma Mu eller Petsson & Findus affisch till barnrummet blir det!


Nog för i kväll. Nu ska jag försöka slappna av. Min rygg gör ont!
/H

Kommentarer
Skrivet av: Mia

Mamma Mu & Pettson och Findus är BÄST! <3

2010-08-19 @ 20:43:34
LΣnk: http://blogg.miawiborg.se

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se