Fattiglapp och klagomapp

Allmänt | 2010-07-29 | 20:33:20 Kommentera hΣr! 2 st


Me and one of my hairy partners in crime

Först den klagande delen av inlägget - bara små tankar som far genom min skalle

Ogillar att folk ska leka perfekta och bara skriva om små puttinuttiga gulliga saker i sin blogg och visa perfekta bilder på allt. Som fotar sina barn i fotostudio och som döper sina barn plus har en brakfest varje födelsedag. Alltså...nä jag accepterar och respekterar man jag kommer aldirg att bli en sån mamma.
Jag fotar mina barn själv, jag låter de döpa sig när de blir vuxna om de vill gör de inte "bara därför att" sen tror jag inte ett barn som är under 3 år bryr sig om de är mamma pappa och mormor och morfar tex som är på födelsedagsfika eller om de är halva dagisgruppen. Aja...nog sagt om det. Bakar bullar och kakor gör jag heller inte det tycker jag är slöseri med tid + att de är onyttigt haha. :P

Nu till mer nonsens:

Jag sitter och käkar gröt (utan mjölk och salt haha) med rivet päron i. Mums! Försöker få sambon att diska sitt jätteberg till disk hehe.
Mitt projekt denna månad är att få de pengar vi har kvar att räcka till mat. Det får bli ungefär hundralappen per dag för att de ska gå runt tills den 20:onde. I slutet på denna månad blir de löning och CSN så då kan man leva lite godare igen men nu är de planering planering och diciplin som gäller.
I morgon ska jag köpa grötris och mjölk samt skinka och makaroner så man kan göra makaronipudding :) Mums.
Ska även gå ner till mina morföreldrar och plocka på oss massa mogna krusbär så kan man göra lite krusbärskräm. Mumsig mellis! Dethär ska vi fixa. Fixade förra månaden så då fixar vi denna med!!

Hej på er
/H

Kommentarer
Skrivet av: Leia ♥

Ja, då kan jag förstå om det är skönt att slippa laga mat ibland :)



Du hade skrivit till någon, vem kommer jag inte ihåg :P

2010-07-29 @ 20:50:20
LΣnk: http://leiabloggar.blogg.se/
Skrivet av: Veronica

sv; Ja vi har varit med om mycket vi :) va snäll du är :) <3

2010-07-30 @ 09:05:04
LΣnk: http://sstromberg.blogg.se/

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se