Reborn. Again!

Allmänt | 2010-03-04 | 09:58:50 Kommentera hΣr! 2 st

Jag sitter här och är lite bättre efter min sjukdomsperiod. Antibiotikan har tagit nu och min feber har gått ner. Har haft 40 gr feber i två dagar. Har vart tufft och jobbigt. Feber har jag haft sedan den 20:onde februari så jag känner mig inte så kaxig just nu. Blä.
Sitter och tittar på kläder på webbshoppar från England. Tänkte slippa tullen genom att skicka kläderna via min moster som bor där. Undrar om de funkar. Snart fyller jag år också! (30:mars) Tänkte bara önska mig pengar till kläder denhär gången/presentkort...mohaha. Eller....om man skulle önska sin pengar till tatueringen? :-)


Kläderna kommer från http://www.criminaldamage.co.uk



Undrar om de funkar o kombinera dethär söta linnet med ett svart under kankse och sedan ett par hotpants i svart lack över ett par svarta enkla strumpbyxor o ett par höga stövlar? Låter bra tycker jag. Måste bara sy om hotpantsen som lite för små hehe.

Kommentarer
Skrivet av: veronica

sv; va? vet dom inte vad det är? men gud, mysko! har du bara feber lr? hoppas du kryar på dig snart! ;*

2010-03-04 @ 11:42:42
LΣnk: http://sstromberg.blogg.se/
Skrivet av: Candy

Söta kläder. ^^



Svar: Hej! Vad tråkigt att du också är nere i ätstörningsträsket. Det är hemskt. Jag hoppas att du lyckas ta dig upp igen, om det är till någon tröst blir mina problem också värre när relationerna strular... tänket är sjukt, jag tänker att om jag bara blir smalare så kommer jag att ha mindre problem. =O Och egentligen vet jag ju att det inte stämmer. Men ändå tänker jag så.



Vad tråkigt att du inte tålde råttornas kiss. De är ju underbara djur!



Och välkommen till bloggen, vad kul att du gillar den. ^^

2010-03-05 @ 17:59:14
LΣnk: http://www.eye-candy.se

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se