Att ägna sig åt sina intressen

Allmänt | 2010-05-21 | 21:29:42 Kommentera hΣr! 1 st


Lagom snygg lägenhet va? Inte våran :(

Sitter här nybadad o fräsch som en dunig ankunge och doftar kokos och spånar på hur jag ska mublera och förbättra den lilla skit vi har. I morgon ska jag ta i tu med hallen. Ska flytta dit en byrå och skruva ner hatthyllan. Få dit starkare takbelysning (tills jag har råd med spotlights) Sätta upp några fina svartvita kort på barnen och sätta upp en vit trådkorg som förvaring i stället för den otympliga mörka hathyllan. Vagnen ska få sig en annan parkering och jag ska när jag får råd lägga VITT GOLV med hjälp av kontaktplast. (tro mig det går!! Har satt lite svart golv inne på toan och de sitter jättebra och blir inga fläckar när man tar bort det heller) Allt för att slippa min mörkbruna plastmatta. Den är verkigen hemsk. Hade väl vart ok om lägenheten var ljus men den är väldigt mörk så jag ska försöka komma på hur man bäst ska kunna få in ljus här. Sängarna som ligger direkt på backen ska jag nog försöka få upp på ben igen och sedan ska jag ordna med mitt collage till vardagsrummet (som i övrigt ser hemskt ut med trasig gammal skinnsoffa o omatchade möbler buhu!!) JAg ska sätta MASSA kort på barnen och oss som jag framkallat på en stor anslagstavla med svart ram som jag har. Det kommer bli As-snyggt. En Collagetavla. :)

Föressten på tal om bilder så vill jag beställa någon förstoring på kissen också. Han har verkligen en given plats här nu han är med överallt och fångade snabbt allas hjärtan. Han är för härlig!! :) På måndag får jag en sele åt honom så han kan få vara ute lite.

Snart är det dax för älskligens bror att bli pappa. Vi ska rensa ut en hel del barnkläder och skänka bort. Alltid kul om de kan komma till nytta.

Sen måste jag fixa kattens klösmöbel som ja är på gång att fixa också. Linda med hamparep och bygga hyllor. För att inte tala om innätningen av balkongen som måste fixas klart. Phu...mkt dethär. Men en sak i taget!! :)

Kommentarer
Skrivet av: sofia

jag vet inte riktigt :)

2010-05-22 @ 10:37:25
LΣnk: http://echoings.blogg.se/

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se