Kväller

Allmänt | 2010-05-24 | 19:23:32 Kommentera hΣr! 0 st






Jahapp ännu en dag i evigheten är slut. Jag har lyckats plugga lyssna på musik lyssna på lite mer musik och setat på balkongen litegann i dag. Har även spenderat mycket tid med killen. Tänk att 9 år har man vart tillsammans de är fan inte klokt igentligen.
Jag känner bara för att göra nått galet snart igen. Ut o röja och vara lite bekymmersfri och ledig. Hoppas att sommaren kan erbjuda mig detta. Skulle vara skönt. Sitta i gräset nånstans med skönt sällskap och hinka öl haha. Eller de kankse man inte får göra som morsa. Nej just ja då ska man va hemma och baka kakor och byta gardiner. Hehe. :)

Jag älskar mina små galna barn och min kille som jag trots mkt som hänt äntligen kan börja leva tillsammans med på riktigt. Vi lever nu och ingen annan stans.

Jag skulle vilja ha 570 kr i handen så jag kan gå ner till vetten o kastrera vår lilla fjortiskatt som är helt galet hormonstinn stackarn. Sen köpa en rulle svetsnät och ribbor så jag kan näta in balkonghelvetet på riktigt också. Selen till katten kommer imorgon på posten iaf hoppas jag. Så han kan få va ute litegrann.

Nu ska jag snart se på en dokumentär om dödshjälp och käka en liten kladdkaka som jag KÖPT. haha. Baka. Det är inte min kind of grej liksom. Kladdigt tidsödande och drygt :)

Hej på er
/H

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se