Njut av varje ögonblick

Deeper | 2010-05-14 | 19:06:12 Kommentera hΣr! 0 st



Jag tänker på hur mycket jag ska njuta av denhär våren. Jag försöker vara medveten i så många ögonblick som möjligt. Det går bäst när jag är ute i naturen. Men jag blir snabbt rastlös. Jag njuter av lukten av gräs och blad. Av regn och blöt asfalt. Jag går med musiken i mina öron och glädjen i mitt hjärta. Glädjen över mina två fina barn som växer upp vid vår sida. Som nu är så pass stora man kan prata med dem bägge och de förstår. Att de är så himla galna att man nästan börjar gråta ibland. De syns märks och FINNS. De är inte döda i cancer som lilla victor eller andra underbara barn i himlen. Tänker på Max och saga. Monstrets Schurrers offer.
Mina barn lever. Lever för fullt och jag ska glädjas åt varje minut med dem.

Jag älskar också min underbara partner. Älskar att varje dag försöka få oss på samma nivå. Att inse hur olika vi är fast vi hållt i hop i 8 år. Hur vi står ut med varann och hur kul vi kan ha när vi är tillsammans. Ett förhållande är inte lätt men de är härligt. Kärlek är bästa känslan man kan ha!! :)

Jag älskar även min mormor och morfar. De är jättegamla nu och de känns jättejobbigt :( Älskar dem jättemycket!!!

Älskar min mamma och min pappa trots de inte bor tillsammans längre. Mamma för att du jämt tänker på oss barn så mycket.
Pappa för att du tänker på oss men visar oss hur man kan ha roligt och vad man kan få ut av livet.

Min bror och syster för att ni är så himla roliga och galna. 15 och 21 år. Ni är så söta bägge två. Fast jag är kortast. haha.

Älskar även min katt och min hund. Min hund för att hon hållt i hop med mig i 6 år nu och jämt tröstat mig när de varit något och fått ut mig på mina dagliga promenader.
Min katt. Lilla Nikko trots du bott här sen i slutet av april bara så älskar jag dej. Du har fått mig att bli kattmänniska. Fått mig att slappna av de gånger jag vart stressad. Du är en valium på 4 ben!!!!!!! (dock en galen valium time to time)

Kärlek är mäktigt!!

Nu ska ja lägga mig brevid min stora kärlek o se på film!
/H

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se