Idag

Allmänt | 2011-04-11 | 20:55:27 Kommentera hΣr! 0 st

En snygg och en söt ♥



Idag har jag börjat min dag med att ligga och dra mig i sängen och drömt konstiga drömmar. (drömde om att Henrik skaffade en hund. Utan papper eller något jag vart helt galen sa han måste lämmna tillbaka den lilla hunden frågade vad han hade gett för den och han svarade.. "ptja en två tre hundra spänn" haha helt sjuk dröm som jag skrattade åt när jag vaknade. Hunden såg dessutom ut som Mini men med ett Tollarhuvud. Skumt skumt.

Vi for och handlade och sedan hade jag skolmöte i 3 timmar segt men endå soft då vi har en del dötid så man hinner sitta och surfa. för mig del vart det Ikeahemsidan så jag kunde komplettera min inköpslista inför månadsslutet då jag ska pimpa vardagsrum och sovrum litegrann. Det blir en del ramar påslakan rislampor en hylla och lite annat. Tv hyllor. Sen ska de bara beställas foton och sättas upp och det kommer bli helmysigt och snyggt. Fan vad jag tjatar om dessa tavlor - men foton på väggen i fina ramar gör verkiligen ALLT för ett hem. Det är det som sätter den personliga prägeln tycker jag. Så de ska bli mkt spännande när alla de stora korten är beställda inramad och uppsatta. Men vill gjärna hinna fixa klart soffan innan det också så det kan dröja litegrann än tyvärr.

Känns som att hemmet är mitt projekt. För varje rum jag känner mig någolunda klar i destå mer slappnar jag av och känner mig nöjd. Dock kommer min inredningslust alltid att göra så jag vill göra om eller bygga nytt eller hitta på så helt klar blirjag nog aldrig!

Dagen avslutades med att vi träffade Sofia med syster och hela högen ungar ute på vår gård. Jag passade på att rasta småaporna och de va superglada som vanligt tills vi kom in då vart de gråtkalas pgr av övertrötthet. Nu snusar de iallfall och jag ska efter min supergoa latte gå å kika Big brother.

Ciao!

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se