Lagom mör

Allmänt | 2011-04-29 | 17:47:53 Kommentera hΣr! 0 st



Testar webcammen på nya datorn. Haha...fan va pigg man ser ut :P


Bidde ingen filmkväll :/ Tråååk. Vad ska man hitta på nu då? Slöa kolla big brother, sova tidigt? Önskar jag hade kunnat måla lite barnrum också men måste plocka ur lite där först och inte smart att måla på kvällen då de sover där inne. Haha. Men endå de är då man har tid och ork känns de som. Men men får ta de dagtid nån dag i veckan. Hittade billig väggfärg på Ö0B vit såklart. Skönt att få färdigt där inne.

Har setat ute hela dagen typ. Först på familjecentralen med kidsen, sedan med mobilen som sällskap på gården när de lekte. Skönt med lite musik i luren och varm sol. Såfort solen gick i moln frös man typ halvt ihjäl men men..

Åt nyss vår goa kycklinggryta med lime och fjärilspasta. Var ute på en pomenad också med Mini och mammas terrier. Mini är så himla slö nuförtiden. Hon vill inte gå mer en halv kort promenad sen vägrar hon. Sätter sig och vill inte gå. MAn får bära en bit sen brukar det funka. Iallafall när hon vet man är påväg hem.

Nu ska jag borsta tänderna på första lilla grisen och sedan ska hon i säng. Hoppas hon sommnar lika snabbt som i går när hon vart nerbäddad med nytt täcke och kudde och fick lyssna på Madicken på sterion. Sommnade supersnabbt i går. Bara för det kommer hon nog inte göra det idag..hmmmz.

Ingen som är sugen på att komma o kolla på film och umgås nån kväll? Skönt att träffa människor känner jag (vi) men ofta blir de så att man aldrig bjuder hem folk pgr av trötthet...känns igen? :)


Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se