återkommande

Barnen | 2011-08-06 | 15:59:26 Kommentera hΣr! 0 st


Denhär huvusvärken alltså...phuuuiw...den är inte rolig. Har haft skallebank till och från hela sommaren. De är så himla tråkigt. Tar jag inte en treo eller två så fort de smyger sig på så blir de nått migränliknande av de hela. Det har slutat med aqtt jag tar typ en treo var och varannan dag och det är väl inte de optimala. Hm.
Aja.
Idag har vi tagit dce lungt. Ett besök hos barnens mormor på morgonen. Min knäppa hund kissar en stor pöl rakt utanför min griniga 17 åriga systers dörr som hon solklart kliver i när hon vaknar och ska gå ut från sitt rum höhö. Stackarn :P livet är inte lätt. Tvingade med mig henne ner till hemköp när ja skulle köpa lördagsgodis åt barnen sen. Svårt att vara själv och assistera dem vid godishyllorna. :)

Nu ska jag snart steka köttbullarna jag rullat (nej ja plattade dem..gjorde småbiffar)

Verkligen inget spec händer i mitt liv just nu. Nojar lite för skolan hur de har tänkt integrera mina kurser osv. Men de ska nog gå bra..hoppas jag. Jag orkar inte oroa mig så jag tar dagen som den kommer.

Dessa dagar stavas mest M Y S mys med mina tjejer och den härliga sommaren som är kvar. Min ledighet. Jag förvaltar tiden väl. Jag är ute mycket med barnen vi försöker hitta på saker men vi stressar inte och packar inte in massa saker varje dag. Små utflykter och en del hemmavarande. Så de får vara tillsammans och utveckla sin fantasi och sina lekar i lugn och ro.

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se