Att bara få vara hemma

Barnen | 2011-08-16 | 09:14:01 Kommentera hΣr! 0 st

Att vara hemma och skrota är nyttigt tror jag. Tror de främjar deras fantasi och deras utveckling att ha en lång period där de inte har krav på sig att komma i väg en viss tid.


Fick en kommentar om varför jag inte sökt ett sommarjobb i sommar så barnen fått fortsätta på dagis.
Svaret på den frågan blir helt enkelt så att jag vill vara hemma med dem. Att jag mår dåligt rår ju inte dem för. Men de blir tätt för dem efter ett tag med att vara inpå varann och men de är ju också viktigt att lära sig. Att komma överens och att hitta på saker själva att göra. Till nästa sommar är de ju lite äldre och då har jag förhoppningsvis fått en en fot via min förskolepraktik någonstans så jag kan få ett vikariat över sommaren. Jag kommer dock vara hemma i 3 veckor de veckor dagis har stängt jag vill inte de ska behöva byta till ett annat dagis de veckorna som är praxis här i stan. Jag hade igentligen också denna sommar en sommarkurs som jag skulle gå men som senare visade sig vara helt onödig för mig att gå examensmässigt så den fick jag hoppa över. Så står jag inte som arbetssökande så får inte barnen ens gå 15/h i veckan de är de regler som gäller. Just nu känns de onödigt att stå som arbetssökande då jag börjar igen i slutet på denna månad men de förstår ni nog.
Så just nu tänker jag på alla de fördelar det innebär att jag är hemma med barnen denhär sommaren. Att de lär sig saker för livet om sig själva och om sin syskonrelation. Att de är bråkigt och skrikigt och stimmig och jobbigt melan varven hör till. Och nu blev de ju en längre period än jag tänkt och det blir lite slitsamt efter ett tag. Men ett sommarlov är endå ett sommarlov. :)

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se