Gnälligt inlägg!

Allmänt | 2011-01-16 | 21:08:51 Kommentera hΣr! 1 st



På gränsen att bli sjukling nu. Fryser och snorar och har mensvärk som en idiot. CSN kommer sent denna månad, Henke har inte fått något jobb än, vi måste låna för att ha råd med frukost mellis och kvällsfika tills på Torsdag...ja typ..så ser de ut som gör mig depp just nu. Jag vill inte låna, jag vill inte bli förkyld och jag orkar inte med att känna mig gnällig heller. Nä...roligt. Inte. Jag har inget mjölk till kaffet heller. Buhu.

Igentligen Ilandsproblem för det finns de som har det värre. Men jag är så sjukt sugen på en riktigt flottig pizza just nu. Eller på att bara åka till en leksaksaffär och köpa massa grejer till Linneas födelsedag utan att behöva tänka på vad de kostar mm. Äh...det lilla räcker. Jag har faktiskt kollat på gamla 80:tals avsnitt med My little Pony med Linnea i dag. Det vägde upp en del..haha åå nostalgi! Nu ska jag slänga min frusna och deppiga kropp i badkaret en stund med någon bok och försöka tina upp lite. Är också depp för hunden vår nafsade Molly i armen helt utan orsak i dag...händer det igen...ja då vettetusan. Molly stog still pratade med mig och Mini gick förbi henne hoppade upp och nafsade henne i armen och i sidan. Helt sjukt. Vart såå arg och ledsen. :( Kankse har det att göra med att Molly så ofta ger sig på mig och att Mini ville försvara mig eller liknande för hon stog så nära men endå.

Nu vill jag verkligen det ska vända snart. Vill detta ska bli ett år att njuta av!


Kommentarer
Skrivet av: sofia

Nej faktiskt inte :) fast jag har inte ätit så mycket bröd heller den senaste månaden, mest karln o vincent som käkar bröd :)

2011-01-17 @ 11:43:59
LΣnk: http://echoings.blogg.se/

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se