Till 4 års dagen

Barnen | 2011-01-13 | 11:36:03 Kommentera hΣr! 2 st

Med tanke på de vi har att röra oss med blir det inga maffiga presenter a la cyckel eller liknande till 4 års dagen (ungen fick en Cyckel när hon fyllde tre av svärföreldrarna och en sparkcykel i julklapp så cyckelbrist är det ju inte direkt) Nej men ni fattar. Inte biljoner olika saker heller. Men....ungen ska få en en stor mysig handduk, en baddräkt (Dendär jäkla katten på bägge) och en simring. Ev simglasögon också och så ska vi skaffa barnvakt till M och ta en hel eftermiddag i badhuset med stora tjejen. Som hon snackat om badhuset haha. Hon kommer bli jätteglad nu när hon får baddräkt och allt. Tror hon kommer gilla sina födelsedagspresenter!

Dessutom har jag funderat på Kalas....jag vete skjutton om vi ska ha barnkalas nu...hon har inte skaffat sig så jättemkt kompisar på nya stället å så som känns helt ok att bjuda...jag tycker detdär är svårt. Jag personligen tror det räcker med en släkt och familjefika. Tills hon själv är mer medveten om vad kalas innebär och kan bestämma ett par kompisar som får komma på kalaset. Kommer aldrig ha en hel klass eller likanande hemma på kalas. Ett par få utvalda kompisar räcker. Aja...nog om det. Finns det några som skulle VILJA komma med sitt barn som läser bloggen som jag KÄNNER. Ja då är de bara o hojta. Då fixar jag fika och en liten fiskdamm eller något. Kravlöst umgänge ett par timmar bara på eftermiddagen. Inget avancerat. :)

Nu ska jag återgå till att enligt tidigare inlägg bara försöka slappa. Ska hem till morsan med småttet nu när vi hämtat dem på förskolan och dricka en kopp kaffe och snacka skit. JAG ÄLSKAR MIN MAMMA! :D
/H

Kommentarer
Skrivet av: Mari

Jag tycker att du resonerar helt rätt när det gäller kalas och inbjudningar. Det är sån hysteri på att anordna stora barnkalas och det börjar ju i så tidig ålder numer, när barnen är så små att de inte ens förstår att de fyller år... Fina presenter har du tänkt ut också, och att få spendera dagen ensam med er på badhuset är ju superkul. Hoppas att det blir en lyckad dag!

2011-01-13 @ 17:43:34
Skrivet av: Lucy Magdalena

Men.. Varför så HelloKittyhatig? Jag älskar HelloKitty ^^

2011-01-15 @ 21:03:29
LΣnk: http://lucybloggar.blogg.se/

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se