Älskade Katter!

Allmänt | 2011-07-09 | 20:29:33 Kommentera hΣr! 0 st

Jag menar. Kolla lurvtassarna. Man vill typ äta upp dem. :)
De är sjukt hur mycket jag älskar mina djur. ( Men självklart älskar jag mina barn mest av allt bara för att förtydliga) Ja och jag älskar min hund också min lilla bortskämda hårlösa (för tillfället) busiga pussiga hundlurk som kostade oss tusen spänn för vetrinären att klämma på på jourtid. Det var bara lite gasbildning. Magknip! Skönt att de inte va något värre iallafall. Tycker alltdi man ska kolla en gång för mycket än en gång för lite.
Tillbaka till ämmnet. Katter. :) Älskar deras spinnande deras lugna sätt och deras olika personligheter. Myra för att hon själv alltid bestämmer när de ska gosas lite. Klappa henne på mjuka buffiga magen och klappa över ryggen o mysiga buskiga svansen. Sidenlen och sötast ever min lilla Myraprinsessa!
Sen coolingen. Slappkatten. Masken. Stimmnicko! Springer o busar som en tok. Hoppar upp på alla tänkbara ställen för att undersöka. Alla älskar honom. Supersocial katt som hälsar alla besökare välkommna oavsett om de vill eller inte. Ska när vi får de lite bättre i plånböckerna efter sommaren köpa lite roliga kattgrejer till dem igen så de har att röja med eftersom de är innekatter. Ett stort klösträd står också på deras önskelista har jag hört. Än så länge funkar de hemmagjorda men vill gjärna ha nått som ser mer ut som en möbel än som ett hemmabygge.
Jag är less för att jag inte kan ladda batteriet till kameran. Vill ha mer nya kort i bloggen!
Idag har vi hunnit med sveaparken fika hos mormor, lekpark ute i morse och sedan skogen där vi plockade massa blåbär och smultron. Mums och hur härligt som helst med skogen ♥

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se