Tvättdag i dag.

Allmänt | 2011-07-27 | 16:37:34 Kommentera hΣr! 0 st

Idag har jag gått på kaffe som ren bränsle haha....har tvättat 6 maskiner tvätt och tumlat. Bärt upp och ner från tvättstugan. Handlat när syster vaktade kids. Vart nere vid sjön och svettats hemma hos mina underbara morföräldrar. Höll på att smäääälta bort. Ikväll efter middag och allt så vill jag sitta och slösurfa på Ikeas hemsida. Väntar med spänning på nya katalogen Har redan sett den ameriskanska katalogen och den ser super ut. Tror de är samma framsida där med. Här hittar ni lite bilder därifrån om ni är nyfikna.
Nu står gnoccipasta och puttrar på spisen tillsammans med bacon som ska stekas upp med lök och champinjoner och blandas med fet creamfresch och diverse kryddor och bli en gottig pastasås. Mums. Som vanligt äter jag grov knäcke till maten och sallad för att hitta mättnad även där och inte bara i den kaloririka såsen. Försöker få balans. Jag äter verkligen med hjärnan nuförtiden. Varje måltid måste jag välja att äta. Hatar när psyket tycker man inte ska ha nått men magen och kroppen säger ÄT. Klart man måste äta. Äta bör man annars dör man. Men vill gjärna äta så man inte falleri  fällan att typ vilja gå ner och köpa godis och chips varje kväll eller bli typ Mc donaldsberoende. Men äter väldigt nyttigt så ja är ju faktiskt duktig. Alla näringsämnen behövs. Intalar gi själv att de bara är att kämpa på. Min hjärna måste va skarp när ja ska ta min examen och påbörja mitt yrkeslliv som förskollärare.
Föresten. En ny hobby hos mig å älsklingen är att PLOCKA SVAMP. De är så roligt om man hittar olika ställen. :) Är ute nu och letar gula en hel del när han har ledigt. Mohaha.....de är riktigt ruggigt gott till kött också och på varma smörgåsar. Men mest kul är de att hitta stora svampställen. :)

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se