Blixt och dunder in the morning.

Allmänt | 2011-06-12 | 11:50:02 Kommentera hΣr! 2 st

Snyggt. Från we♥it

Frös faktiskt för första gången i dag..huu. Vaknade av blixtar och dunder i morse. Ändå rätt mysigt. :) Ska ner och dra på lite tvättmaskiner snart och slänga i mig en kål och tonfisksallad sedan. Förstöka städa lite här i hålan idag också. Som vanligt. Eller försöka få han man bor med att intressera sig för göromålet. Har endå gått upp i morse och ska tvätta liksom. Inte mer än rättvist va. :)
På tal om ingenting.
Vill få tag på en bra trädgren till katterna. Ska gjuta fast en rejäl gren eller stam i en hink med betong. Ska ha som klätterträd i vardagsrummet. Kommer bli mysigt och se snyggt ut med typ en golvlampa under. De är mycket snack om liten verkstad ibland känner jag. Det lär jag råda bot på. Hjälper inte säga man ska göra saker man måste ju genomföra dem också. Det har pratats om att jag ska köra lite bil i sommar här. (övningsköra) och jag hoppas vi kan ta tag i det så det blir av så jag övervinner kör-rädslan och kan ta mig ett körkort. Men huuu vad nervös jag blir....läskigt ju!!! :( Kan ingen peppa mig lite på körfronten. Hur farligt kan det vara??

Kommentarer
Skrivet av: Jos.

Om du ska ut och övningsköra måste den du kör med ha haft lappen i minst typ 5 år och ha fyllt 24 år - du måste även gå kurs tillsamans med din "handledare" och ansöka om körkortstillstånd (dett tar flera mån..)

Jag har fixat med detta och fick nyligen mitt som måste kompleteras pga strul - yej...............

2011-06-12 @ 22:58:57
Skrivet av: Micco

Jag fick mitt körkort för ca 2 veckor sen och det är skiläskigt till en början! Men när du har lärt dig att manövrera bilen så kommer du tycka det är kul och längta tills du får köra själv :)

2011-06-13 @ 11:37:10
LΣnk: http://msquinn.blogg.se/

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se