Nu får ni hjälpa mig!

Barnen | 2011-06-23 | 18:30:24 Kommentera hΣr! 4 st

Idag ringde de från den gamla förskolan där Linnea och Molly gått tidigare. De finns en plats nu och vi har helgen på oss och bestämma om Linnea ska byta tillbaka till den förskolan igen. Hon älskade pedagogerna på den förskolan, hon älskade sina kompisar där som hon hade många av. Molly älskar det dagis de bytte till. De skulle få gå på två olika ställen  De ligger ca 10 min gångväg i från varann förskolorna så de är inga avstånd vi snackar om.
Skulle ni bytt tillbaka? Då får hon gå ett tag med de kompisar hon haft tidigare innan hon börjar förskoleklass. De är en mkt mer lugn miljö på den gamla förskolan också och det tror jag är bra för henne.
Så byta eller inte??
Jag har helgen på mig att bestämma.
Det som skulle bli meckigt är att jag får gå till två olika ställen med dem men de kommer jag ju endå få göra sedan när Linnea börjar förskoleklass och Molly går kvar på dagis.

Kommentarer
Skrivet av: sofia

Svårt det där.. usch då. Kanske vore bra för syskonen att få gå ifrån varandra ett tag också på dagarna och bara få vara med "sina" kompisar. Fråga linnea vad hon vill, och känn efter själv vad du känner innerst inne.

2011-06-23 @ 19:20:41
LΣnk: http://echoings.blogg.se/
Skrivet av: Maja

Jag tycker att det låter på dig som att det bästa vore att byta. :) Om det dagiset är bättre för Linnea och hon trivs bättre där så tycker jag att du ska byta. Kanske det är bra för dem dessutom att gå på skilda dagis? Att det blir lite meckigare att hämta och lämna tycker jag inte ska hindra er. Kör på det du känner känns bäst och kanske Linnea kan vara med och avgöra?

2011-06-23 @ 21:25:45
Skrivet av: Molly - MOLKAN.SE

Svar: Tack så mycket! Men mja, de är rätt brusiga om man förstorar dem. Men det är lätt att gömma när man förminskar bilderna.



Jag hade ingen blixt där i alla fall (glömde den hemma). Det var väl lite olika inställningar eftersom jag har två olika objektiv - varav det ena är mer ljusstarkt än de andra.



Men ISO runt 2000-5000, bländare runt 3.2-5 och slutartider mellan 1/50-1/200 :) Som sagt, det beror lite på objektiv osv.



Ha en trevlig midsommar!

2011-06-23 @ 21:36:32
LΣnk: http://molkan.se
Skrivet av: Patricia

Hej, Jag tycker du absolut ska byta! Har arbetat och praktiserat på hennes gamla och tycker det är världens bästa förskola :) Bästa pedagogerna och lokalerna , så mitt tips är: BYT! Kram

2011-06-26 @ 19:47:37
LΣnk: http://trissabloggen.blogg.se/

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se