Slutshpurt och lite matprat.

Allmänt | 2011-06-13 | 17:49:05 Kommentera hΣr! 2 st

Foton från förra veckan. Så himla vackert nere i säterdalen. Längtar dit igen.
Dagen i dag och kvällen i går bestog av att plugga på som en skållad gris. I går kväll hade jag tillochmed feber av nått slag. Frös och hade en skum skrattattack appråpå inget. Jag kände mig jättekonstig. Jag undrar om det var för att jag var så trött. Hm. Konstigt iaf alltså det med att jag fick feber. Jag var jättevarm, frös och var öm i skinnet. Skumt. Är snart klar här med skoljobbet...SÅ HÄRLIGT! ledigt i 6 v sen då. Woho! :)
Sitter med en kopp kaffe och är stolt över mig själv. Mitt nyttiga ätande går verkligen brao ch har blivit en vana nu känns det som. Tonfisk på burk är min nya vän. :) Ägg också när man inte proppar i sig det som på lchf då kan man faktiskt njuta. Har inte tränat på några dagar nu men det gör inget. har vart mycket nu endå både med hemmet och med skolan.
Matdagbok för i dag:
Frukost en halvmånde rallarmacka (surdegsbröd) med ost + kaffe.
Lunch Kalops från i går med vitkålssallad, körsbärstomat och en vasa sportknäcke.
Middag Tonfiskröra med Vitkålssallad.
Står fortfarande på 60 kg men antar för att det är för att vi tränat en del nu och som bekant så väger muskler mer än fett. I vintras vägde jag 65! Det är iallafall skillnad! ca 57 är väl mitt "mål" 3 kg till tror jag lungt att jag går ner på dethär sättet att äta och spec eftersom jag börjat älska träning nu. Jag är piggare och gladare! Så skönt att kunna unna sig kolhydrater. Men de blir ju ingen lunch på makaroner och ketchup längre. Not an option. Om det inte är absolut kris.

Kommentarer
Skrivet av: Amanda

Sv: Jag har tagit med ifrån jobbet, hehe.. Vi beställer hem ifrån Svensk Cater :}

2011-06-13 @ 23:53:35
LΣnk: http://ohstlin.se
Skrivet av: maja

de där sista kilona brukar sitta som berget.. jag väger just nu 69 och vill ner till 63 (vid 66 räknas jag som normalviktig) och jag har nog stått stilla en månad, men jag är helt 100 på att det kommer igång igen. så hoppas att du slipper stå stilla som jag har gjort.

2011-06-15 @ 11:08:42
LΣnk: http://majskrypin.blogg.se/

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se