Smälter i väg

Allmänt | 2011-06-08 | 19:42:18 Kommentera hΣr! 1 st



De är såå härligt med värmen. Faktiskt jag tycker det. Jag är gammal och vis och tänker inte klaga nejdå. Svett kan man dusha av. Man kan sitta ute och har en ursäkt att äta glass, melon och gå runt i solbrillor. Perfekt.
Idag har vi bara vart inne dock. Kidsen har varit på dagis och jag har grejat i barnens rum. Foton kommer imorgon då jag har fått upp förstoringar på väggen. Blev såå mycket plats där inne nu. Härligt! Sängen syns inte ens när man är i hallen. Ser så luftigt ut. :) Im loving it. och snart kommer mina balkongskydd...o skatten..tralalalaa :D Vill åka på en liten shoppingtripp till borlänge och handla fina linnen och annat somringt. Får bli till nästa vecka. Yej...och nu ut på ett svettigt träningspass!!! Yehh!

Kommentarer
Skrivet av: Veronica

Både ja och nej. De är ju rätt mysigt o de har sin charm att mala de själv ;) såg hon Laila mala. Inte svårt alls o tar nog inte så lång tid heller.. Lulle är ina problem. Har man två st däremot med spring i bena att hålla koll pÅ kan de ju vara lite små drygt ;) fan nu lär ja köpa en sån!

2011-06-08 @ 20:55:22
LΣnk: http://Sstromberg.se

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se