Sommarklädda

Allmänt | 2011-06-06 | 10:13:18 Kommentera hΣr! 0 st

Solen skiner och barnen insisterade på att ha sina nya linnen på sig (från HM). Linnea är ärven duktig att påminna om solskyddsfaktor. Köpte + 50 solskyddskräm för barn i går jag vet dock inte om de är farligt att köra så högt men de är väldigt ljushyade barnen och man vill ju skydda dem från skadlig sol så mycket man kan.
Nu har vi vart ute en sväng med hunden. Vi tog oss upp på stan och gick genom folktomma gator och tittade i skyltfönstren. Så mysigt så i morgonsolen. Har tagit en fatburner/koffeintablett också så idag kommer jag nog orka med att vika detdär tvättberget och städa lite extra. Skönt att både hålla rent och hålla igång. Skulle vilja göra något i dag. Kankse gå en slänga i skogen med sambo och barn men får se hur pepp herr H är på det. Han ligger och sover just nu trött efter flera dagars jobb. Hemma blir man i sommar också fram till den 28 juli då en sommarkurs börjar för min del. Sedan hoppas jag att hösten rullar i gång som den ska. Men men. Nu ska jag bara försöka njuta av nuet och ha en härlig sommar tillsammans med mina små sessor. Ska gå i skogen, bada, äta glass, besöka släkt och bara vara. Härligt!! Detta känner jag att jag behöver efter konstant pluggande en lång tid tillbaka. Att bara få släppa skolan helt.
Är så otroligt energifylld av denhär nya kosten. Trots att de är en omställningsperiod så känner jag energi och livslust som bara den. Dagens mat blir rester till lunch av kyckling guacemole och grönsaker. Till middag önskades det köttfärssås och spaghetti. För mig innebär det köttfärsås och god sallad. Tänkte köpa en bit fetaost. Mums. :) Eller om man gör en calslaw med färsk vitkål och morötter. I morgon tänkte jag försöka mig på kesoplättar faktiskt.
Ni får ha en skön sommardag för det tänker jag försöka ha.
Allt gott /H

Mina små troll påväg ut i morse. De lyckades klä sig i matchande kläder i dag.


Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se