Those days i am a profet

Allmänt | 2011-06-07 | 20:31:49 Kommentera hΣr! 4 st

Messy room and sleepy cat.
Varmt varmt varmt i dag!! Huu...man smälter bort.men gnäller faktiskt inte längre..försöker njuta i stället. Man kan bättra på brännan och man kan bara lulla runt bäst man vill och va slö dricka vatten och lata sig. :)
Blivit kallad smart av min syster idag, ätit lite kollisar i form av mörkt bröd (wooonderful!) vart vid sjön med småttet och legat och tagit det lungt. Fatta va bekvämt med stora barn...de roar sig helt själv nere vid strandkanten och lyssnar när man säger åt dem hur de får bete sig vid bryggan. Förra året va Mollsan som en kanonkula ut på bryggan helt omedveten om vattnet typ. Nu är hon försiktig och ordentlig. Att hon har en överdriven rädsla för blod, flugor och mystiska små sår hör också till saken. Lite fobisk sådär.
Linnea doppa sig ända till halsen i dag. Ingen rädsla där inte. Vattnet var faktiskt helt ok kallt. Kunde efter lite smärtsam invänjning gå omkring där i vattenkanten och njuta av att bli blöt om fötterna en stund.
Sen kom de en typ 5:the klass på 30 elever plus massa hurtiga fröknar och invarderade stranden så vi gav upp efter en sund när vi fick svårt att se våra små yngel på stranden. Härligt vare iaf. Glass åktes och handlades sedan, hem och gjorde greksallad och åt en supergod fin baguett med linfrön till den. En ..hallå en. Den va grov å god..haha...åå fel man kan få de å låta då. Men aja. Gott och faktiskt ofarligt med bröd. Jag vet jag är en periodare och är sjukt dålig på att verkligen driva igenom LCHF men jag tror inte jag kommer klara det jag mår piss bara. De är inte kul :( Dessutom orkar jag inte vänta på att vänja in mig i typ en månad och inte orka träna under den periden. Träningen har verkligen blivit en rolig del av mitt och Henkes förhållande så det vill jag inte offra för nått dumt ätandes skull.
I morgon ska ja få hjälp av bästa morfar och mamma och såga i barnens säng så den kommer in på kortsidan av rummet. Tänk om jag hinner orka måla också och sätta upp tavlor och tavellister. Vore ju helt underbart.

Kommentarer
Skrivet av: veronica

ah jag vet, lika med mandelmjöl. men jag är lat. men jag ska fan införskaffa mig en kvarn, hur praktiskt är inte det att ha i köket lixom? Kanske finns någon fin på loppis? vet fan inte hur en sån ser ut? höm.

2011-06-08 @ 07:55:01
LΣnk: http://sstromberg.se
Skrivet av: Becca

SV: Haha ja jag vet :) Jag har förstått det då jag tittat närmre på rasen när det blev bestämt att vi skulle köpa och när vi var på valputställning där både Pommar och Chowwar fanns. Men det var ju inte så konstigt att man trodde det då det till och med står chow chow på videon :p



Tack så mycket! Alltid lika kul att höra.

2011-06-08 @ 17:31:13
LΣnk: http://styledby.se
Skrivet av: maja

jag började träna på en gång jag började med lchf. så förstår inte vad du menar med invänjningsperiod. visst första veckan så hade jag sjuka cravings efter pasta och annat skit. sen hade jag problem i butiker ca en månad då jag såg coca-cola. (jag har varit storkonsument av den söta drycken) men sen försvann alla sådana problem.

2011-06-08 @ 21:04:37
LΣnk: http://majskrypin.blogg.se/
Skrivet av: Johanna

Men alltså, sover den ena ungen bara på en vanlig tunn madrass på golvet under våningssängen? :S Kan inte vara särskilt bekvämt.

2011-06-09 @ 20:15:16

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se