Vilken dag!

Allmänt | 2011-06-01 | 19:58:16 Kommentera hΣr! 0 st

Helt galet trött är jag. Har nog sällan vart såhär trött som nu. Det känns som att man aldrig kommer i ordning med hemmet. Är det inte de ena så är det de andra. I morgon är det HEMMADAG med barnen...phuu äntligen..haha vi är så trötta på mornarna nuförtiden så de är så skönt att få sova längre. Utan stress och press att komma iväg till förskolan. Ska försöka arbeta med mitt skoljobb endå som består av att sätta ihop en powerpointpresentation och skriva en reflektion. Ska redovisa på Måndag så det känns ganska lungt.
Mamma hitade två klänningar åt barnen i dag på loppis, jag hittade en möbel som liknade Ikeas lilla fyrkantiga expeditmöbel som jag ska måla vit.
Tänkte stolpa upp vad jag ska försöka beta av i hemmet under veckan. Dax att få ordning på allt.
Idag gjorde jag jordens godaste soppa. Soppor är underskattat! Mixade blomkål som jag kokt mjuk i mjölk och grädde salt peppar och buljong. Knaperstekte bacon brevid med vitlök och en riven gul lök. Blandade i detta när jag mixat blomkålssoppan. Sedan smakade jag av med en skvätt vinäger som alltid i gräddiga rätter. Mums! :) Vart såå himlans gott. Försökt äta lite LCHF nu i två dagar men jag bilr helt sjukt illamående matt hungrig och matfixerad. Soppan ska jag iaf köra på eftersom den var så himlans god!
Hoppas ni haft det lugnare än jag i dag iaf. Ska försöka greja så mkt jag hinner i morgon när jag är hemma men ska försöka ta det i en lugn takt så man hinner ha roligt också.

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se