Målar och fixar

Allmänt | 2011-03-12 | 14:41:02 Kommentera hΣr! 0 st



En snabb update. Jag är fortfarande datalös men ska snart ta o beställa mig en liten bloggdator. Dagen idag är en pysseldag till max. Jag fick för mig att måla klart en hylla som stått i köket,tjoffat in den i barnrummet och på tre röda (nä de tog nån timme o måla då trollen också skulle va med och "hjälpa till") så hade jag fått maffigt med fiffig förvaring i barnrummet. Like it. :) Kommer bli lättare att städa golv där inne nu är då ett som är säkert. Men jag som älskar yta och fria väggar mumlar endå lite inombords. Men men...det får vara sådär tills jag skaffar sänglådor under kidsens sängar där jag kan kasta ner alla leksaker vid dagens slut. Märk väl det fina rivna vid lysknappen. En viss långben till katt får för sig att jaga ljusreflexer just där om kvällarna när dörren till barntummet står på glänt. *sur*.

Dagens duktiga: Bakade bröd och lagade en asstor sats (haha) med köttfärssås! Mums!

Snön smälter i väg av denhär härliga solen också! Det är så bra! Våren är mer än välkommen. Har så mkt roliga ideer om vad man kan göra med hela vår lilla familj i sommar.
Sambon fick jobb i kväll på kvaltid så det blir en fin slant. Mitt liv är upp och ner men just nu flyter det på. Då tycker jag de är tråkigt helt plötsligt haha....man är ju dum i huvudet på riktigt!

Ska fortsätta dagen med att skruva upp tavellister. Skönt för ingen middag behöver lagas heller då jag tänker va tråkig morsa o servera köttfärssås till middag också mohaha. Tidseffektivt om inte annat är man. Ibland får man ha sådanahär dagar. :) När kreativiteten bara får sprudla och man får fixa trixa och greja...helt i fred. Nä så är det ju inte riktigt när man har två skitungar hemma haha.

Back to buissnes!

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se