Dagen som kommer

Allmänt | 2011-05-20 | 09:43:19 Kommentera hΣr! 0 st



Barnen pysslar med sitt. Molly grejar med vattnet i badkaret, Linnea spelar matlagningsspel på stationära datorn och jag börjar bli rastlös. De är kanonväder ute! Sen är det stöigt här hemma så jag blir så irriterad. Tycker man städar jämt men när man är färdig i ett rum är de tokstökigt eller grisigt i de andra rummen, så börjar man städa där och vips är de stökigt igen i rummet man städade först :/
Idag ska jag iaf dammsuga och våttorka vardagsrum och sovrum. Bädda rent och se till att disken hålls undan. (vi har en liten bänkdiskmaskin så den kör vi ca 3 ggr per dag för att disken ska hålla sig någorlunda borta)

Ska se om jag kan följa med ut till sommarstugan i dag under dagen och sitta där och slappa lite. Men jag vet inte..vet jag kommer bli sjukt rastlös inom någon timme där ute som jag alltid blir så vi får se om jag är hemma så jag kans täda gjärnet eller om jag gör färdigt det innan vi åker ut.

I kväll funderar jag på om man ska ha myskväll med tjejerna poppa lite popcorn och se filmen Madagascar som de inte sett än. Kan nog bli mysigt! Dock får ja väl försöka hålla mig i från popcornen. Tänkte göra lite banan och hallonsmoothies också mums!

/H


Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se