Update

Allmänt | 2011-11-02 | 07:48:10 Kommentera hΣr! 1 st

Orkar inte skriva så mkt inser mer och mer hur onödigt och meningslöst internet är...har ju knappt tid att sitta här med all skola och allt annat som ska skötas.
I dag ska jag lämmna in en tenta, storhandla mat och sen ska jag kankse påbörja uppfärshningen här hemma med att tvätta fönsterfodren med målartvätt och sen spackla....sen ska de bli vitt..:) Kommer bli så bra!
Barnen kikar på bompa ska ta och klä på dem snart. Linnea har utflykt i dag och Molly vet jag inte vad de ska göra.
Hon var hos ögonläkarn i går i avesta. Skötte sig så bra och läkaren var imponerad av en treåring som henne att hon kunde resonera så bra mm. En liten skelnining upptäcktes precis som jag trodde så de ska göras kontroller nu var 4:de månad blev de värre i framtiden skulle de va tvugna att operera. :( Men bättre de än att synen inte blir bra på ögat såklart.
Sen har vi utvecklat en "ny" nattningsmetod som börjar funkgera. Jag ligger i mitten av vår dubbelsäng och barnen ligger på var sida. Lägger de samtidigt. Den som bråkar får gå ut och sätta sig i hallen och får inte vara med. Det har tagit skruv. Då kan den som inte nattar ta hand om den av dem som bråkar eller tjatar (ta ut barnet och se till att de sitter i hallen). I går sommnade de faktiskt samtidigt! Yej! Sen har jag gett Molly omega tre (för dej som undrade ger jag pharibo tuggisar jordgubb) vilket nog har bidragit till att hon blivit liite lugnare iaf..:) Kankse får vi avboka läkartiden på Fredag.
-
Sitter och dricker indian chai...mm...gott gott....fått mig att börja dricka the igen!

Kommentarer
Skrivet av: Anonym

Tack för svaret om omega 3, skönt att det verkar hjälpa :) Jag har som sagt köpt eskimo kids och ska börja testa den så fort hans falska krupp försvunnit :(

2011-11-02 @ 18:23:02

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se