Babbel om nattningen

Allmänt | 2011-10-28 | 21:58:30 Kommentera hΣr! 1 st

Svar på ytterligare kommentarer: Jo vi ÄR ju faktiskt hårda vi är det. Vi får fysiskt hålla i lilltjejen tills hon lugnar sig. Man får göra detta i omgångar. Hon är snäll en stund sen ska hon upp och springa och då gäller det att hänga med eller så börjar hon argumentera eller så retas hon eller spottas tills hon får en arg reaktion och då får hon ett utbrott tillbaka. Hon kämpar liksom både mot sömmen oss och sig själv. Blandat med att hon vill leka leka leka. Går man ut ur rummet så blir det en lek av alltihopa på en gång, eftersom hon studsar upp. Spelar ingen roll hur mkt man än leder tillbaka henne och det tar dubbelt så lång tid som om jag skulle ligga kvar. MEN hon måste ju lära sig att sommna själv också. Det har nu vart såhär sen vi slutade med spjälsäng till henne. Det var när hon var ungefär 2 år. De finns kvällar som är lite bättre men de är ett konstant slit varje kväll och jag börjar få ont i magen innan nattning eftersom det blir så livat. Linnea brukar få spela dataspel när jag nattar Molly. Det fungerar men får hon spela när jag är själv med dem så tror sen hon hon får spela när vi ska lägga dem samma tid också när vi bägge är hemma Det känns som de blir förvirrat där. Men de gör kankse inget? Hon kankse får acceptera att hon får spela på kvällen bara när deras pappa är borta?
.
Vi är på bibblan ofta och lånar böcker och skivor och de tycker barnen är roligt. De kan lyssna på en saga men de blir inte nervarvade och sommnar bara därför att heller utan är på G direkt efter boken och vill göra annat och är man ENSAM en kväll med bägge är det inte så himlans lätt. Men nu hoppas vi att hon ska lugna ner sig lite med denhär Omegan så hon kan fokusera bättre. Nattningen i kväll gick bättre än den brukar faktiskt. Fick i henne Jordgubbssmakande omega på en sked med sylt. Tack för tips och så men tror jag känner att det räcker nu. Vi har redan provat allt vi har läst och fått tips om. Jag känner mig bara mer maktlös.
.
Var i skogen och gjorde skoluppgift i dag..eller fotade till en sådan iaf. Mysiga bilder blev det.
-
-
-

Kommentarer
Skrivet av: Johanna

Barn behöver rutiner, och jag tror inte det är speciellt smart att låta den äldsta spela dator spel bara för att deras pappa är borta. Det ska vara samma rutin Varje kväll, annars blir dom förvirrade och vet inte vad som gäller.

Sen av vad jag läser så tror jag att den yngsta har ett stort behov av uppmärksamhet, vare sig den är bra eller dåligt, annars borde hon ju inte få såna hemska utbrott som du beskriver. Jag skulle aldrig acceptera att mitt barn spottar på mig. Jag tycker också att ni ska sluta hålla fast henne och bråka med henne. Lägg henne i sängen läs saga eller vad ni brukar göra, sen om hon börjar bråka och konstra så gå bara ut ifrån rummet och stäng dörren. Hon kanske inte går och lägger sig direkt, men efter en stund när hon märker att ni inte ger henne någon uppmärksamhet när hon dummar sig kanske hon tröttnar och går och lägger sig självmant. Kan ju vara värt att testa eller? Lycka till.

2011-10-29 @ 12:19:46

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se