Middag och beslut om fönstermålning

Allmänt | 2011-10-27 | 13:02:09 Kommentera hΣr! 0 st

Ja de är roligt ....hyresgubbe som var här och kollade på lägenheteni morse med kalla kritiska ögon..phu man blir ju helt nervös. Det blir slitet hemma när man har två barn. Ja men han refererade till sig själv och att han också haft två barn men att de inte alls blev slitet på hans tid..nehe..men mina barn har minsann fått va hemma och inte på förskolan hela sin småbarnstid..kankse därför de blir slitet i hemmet?? Grr...man blir så ilsk.
-
Linnea har haft änglafest på dagis i dag ska bli så kul att hämta henne nu snart och få höra om hon haft roligt. Jag gav förskolan en änglafigur i morse. Det uppskattades och de blev glada. :)
Tillbaka till vad gubben sa iaf om lägenheten. Vi FÅR måla de förbaskade bruna fönstrena och dörren. Yeehhhh! Så jävla pepp. MEN han tyckte vi skulle vänta med kanterna tills i vår då de inte är kallt så färgen fryser där man stänger till fönster och dörr. Så får måla de jag kan tills i vår då resten får piffas. Målartvätt, spackel slipning och ett lager grundfärg sen två lager snickerifärg. Det skrev jag nu mer som en påminnelse till mig själv. Efter jul då jag fått en liten slant så ska jag köpa de ljusa klickgolvet också. Myspyyyys! Vill dock helst greja allt på en gång men den som väntar på nått gott......;)
-
Gjorde jättegod vegetarisk middag igår. Köpte en bit parmesan också. Mums. :)
-

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se