Få ordning på sömnen?

Deeper | 2012-08-24 | 18:18:00 Kommentera hΣr! 2 st

Jahapp. Vart till läkare i dag för mina sömnproblem. Och inte blev de bättre för det... Fick bara höra av läkaren att de är nomalt och att de är så när man har barn att man inte sover...(whaaat?) Sen började han prata om att de var så ljust ute på nätterna nu och att de är därför jag vaknar..(hallå de är höst och de börjar bli MÖRKARE smurto!!)  Han va också noga med att poängtera att han bara var vikarie över dagen och att han inte kunde hjälpa mig igentligen...(neheee vad ska jag betala 150 kr för ett läkarbesök då för då kan man undra?) jag berättade hur bra jag sovit innan mina SSRI och hur kasst jag sover nu. Fick receptfritt naturläkemedel utskrivet (haha hade jag velat ha receptfritt naturläkemedel så hade jag väl köpt det och inte bokat ett läkarbesök!!) ....först ett som inte fanns också ..han fick skriva ut ett annat..också naturläkemedel ...nej var inte alls nöjd. De har jag ätit förr och inte fått nån effekt på..inte en god sömn iallafall. Så till slut fick jag en annan sorts SSRI som skulle verka mer på sömmnen. Så vi får väl se hur man mår efter att ha satt in detta uppepå citalopramet som jag tar. Hoppas de kan ge lugn sömn iallafall. Saroten hette dessa. 

Ungarna är ute och leker på gården och jag bara slösurfar och tar de lungt. Åt en fantastisk god mat i dag..våfflor med sylt och grädde...höhö...nyttigt värre. Nä...men gott!! Mums!

Nu är de snart dax att ta in ungarna och sedan slänga dem i säng. Kanske lite tv titt o sen förhoppningsvid en luuuugn natt med mycket sömmn!

Kommentarer
Skrivet av: Maja

Jag vet inte riktigt hur jag hittade din sida, men jag är glad att jag gjorde det :). Prenumererar nu på din sida på BlogLovin'!

2012-09-01 @ 12:21:53
LΣnk: http://allaprivatlan.se
Skrivet av: Freja

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte varje dag man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :D.

2012-10-12 @ 09:54:07
LΣnk: http://allasmslan.se

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se