En sensommardag

Deeper | 2012-08-19 | 12:31:00 Kommentera hΣr! 1 st

 

Tänkte ge en liten update om vad som händer i mitt liv just nu. Har ledigt en vecka till sen drar förskollärarplugget i gång i gen med full kraft den 28:onde. Gävledagar och läsande. Det blir fint det men också lite tråkigt med fisarna på förskolan och älsklingen på jobbet. Har gått och blivit en rastlös en och de är lite jobbigt. Har svårt att sova om nätterna och jag hoppas jag kankse kan få lite läkarhjälp med det inom en snar framtid. Med min medecinering så har livit blivit lättare att hantera. Alla djupa dalar är i princip borta och i stället färdas jag på en jämmn väg och med ett helikopterperspektv på tillvaron så känner jag mig mer säker och beslutsam. Vågar stå för det jag känner och tycker och kan bli kontrollerat arg och irriterad utan att bryta ihop som jag kunde göra förut.

Jag har piercat läppen igen och är supernöjd med hur fint det blev. Plockar en hel del svamp gör vi just nu. Min syster har blivit vegan och flyttar snart i väg till sin islandshästskola uppe i norr. :(
Jag och Henrik har förlovat oss. Snart ska vi bära ringar och göra en fin god middag tillsammans hemma. Lämna bort ungarna och bara vara en helkväll själva. Myspys.

Mammas sjukdom är oförändrad. Det sitter i lymfa och lungor cancern men har inte vuxit som tur är. Men varje dag oroar jag mig. :( Min mamma
Jag ska med egen kraft driva mitt liv vidare. Får finna styrka och glädje i min egen lilla familj.
 

Kommentarer
Skrivet av: maja

jag beklagar att din mamma är sjuk. cancer och allt vad det innebär är olika för olika familjer. mamma har tappat 3 syskon i sjukdommen. håller tummarna att det blir en förändring till det positiva för er, vården nu är så mycket bättre än då min mammas syskon förlorade kampen. jag vet själv en kvinna som har levt 8 år, med sin sjukdom. Hennes går inte att operera då den sitter i bukspottskörteln, men läkarna har lyckats hålla den i skack.

2012-08-20 @ 12:23:59
LΣnk: http://majskrypin.spotlife.se

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se