Seg helg

Allmänt | 2012-08-25 | 10:19:00 Kommentera hΣr! 0 st

 
 
Nu vill jag bara att plugget ska dra i gång så man har något vettigt att göra. Hej barnkultur och estetiska moment! Jag är redo!!! 
 
Fick min första lönespec också nu i går. En veckas vikariats lön heltid. Satt fint som tillskott till kassan. Och sen att jobbet är världens mysigaste gör inte saken sämre heller! Mer mer mer jobb till miiiig! Hunnit jobba lite på fritids också och de var roligt det med!
 
Effekten av min sovtablett i går var väl väntad. jag blev trött. men också väldigt krypig i kroppen och rastlös. Men sommnade gjrode jag och sov bättre än jag brukar. Hoppas bara jag slipper andra biverkningar. Huvudvärk och munntorrhet slapp jag inte undan tyvärr. Men viktuppgång är något jag gjärna avstår. Vi får väl se hur det går. 
 
Pengarna är ganska slut och nya kommer på måndag. Tråkigt annars hade man kunnat åkt till Leklandet med barnen eller nått. Men nee..de får bli något gratisnöje här hemma i stället. Måste till bibblan också och skriva ut skolpapper. Bah. Trök! Men men....need to be done!

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se