Upup and away!

Allmänt | 2012-08-01 | 06:29:50 Kommentera hΣr! 1 st

Nu ska jag snart susa till jobbet. Så skönt att ha något att göra på dagarna!! Härligt! Jag trivs jättebra. I går fyllde Mollsan år. Fick en massa roliga presenter. Kläder och plastfigurer och ett kalejdoskåp (en kikare med massa mönster i som blir olika när man snurrar på den) som jag hade tipsat min bror om att hon skulle gilla. Ja..sen barnkalas också hade Henrik för henne när jag var på jobbet. Det hade gått bra men de såg ut som ett BOMBNEDSLAG när jag kom hem. Tur man kan snabbstäda :)

Hoppas att jag kan hålla mig i från att gäspa på jobbet i dag. har sovit ganska dåligt de senaste dagarna. I natt låg bägge tjejerna i vår säng och trängdes då de sommnade brevid mig i går kväll kl ELVA..suck.....:S Blir nog en tröttisdag för dem med.

Hoppas även på att de inte blir så mycket regn i dag så vi kankse kan vara ute på jobbet med barnen. De känns så mycket skönare att vara ute och leka än inne där de ofta blir en massa stök och spring och skrik. Ute känns det mer fritt för barnen att leka.

Nu ska jag avsluta och så får jag bli lite duktigare på att uppdatera. Kankse tiom fixa en ny design snart...när jag nu skulle ha tid eller ork för det ;)

Kommentarer
Skrivet av: Jonna Erlandsson

Missa inte chansen att vinna ett valfritt armband på min blogg! Reglerna är enkla så var med och tävla innan det är försent :)

http://jonnaerlandsson.se/blog/entry/29338

Kram!

2012-08-01 @ 22:34:12
LΣnk: http://jonnaerlandsson.se/blog

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se