ingen ork lust eller nått...

Deeper | 2012-02-19 | 11:45:33 Kommentera hΣr! 0 st

Nej jag känner mig helt orkeslös bara. Man ser hur folk pysslar, donar är ute och går långpromenader i solskenet gör dittan å dattan. Jag vill bara rulla ihop mig som en igelkott och vara i fred just nu. En gång i timmen blir Mollsan tokig och slåss kastar saker eller vrålar. Dagens ilskeutbrott startade redan 8.00 vid datan tokig..frustrerad arg som ett bi. Sen följer resten av utbrotten och provokationerna 9.00, 10.115, 11.00 och nu 11.30 så slängde hon en hård leksak i huvudet på storasyster!! Jag blir helt tokig. även om man inte tänker negativt så reagerar man negativt och mår dåligt pgr av allt dethär. :( Vi ska ha desåhär i 3 veckor till.
-
Jag kartlägger varje dag för att habiliteringen ska ha något att gå på. Jag tycker så himla synd om Storasyster med de soliga humöret och hennes härliga sätt. jag vågar inte göra någonting ute för jag tror att de ska bli fight jämt. Jag tappar motivationen. Jag tappar orken. Snälla låt kvällen kankse få va utan utbrott ..:( Men det händer sällan. De blir den största urladdningen på hela dagen oftast. Men i dag kommer jag inte orka fightas iaf utan låter Henrik ta henne vid nattningen. Sen är man helt färdig. och i morgon ska man upp och åka till Gävle.
.
Aja. Nej fy fan. fan fan fan......kan inte ens ta de på boben för jag har ingen fysstyrka kvar. Så kan inte gå med dem på nån långpromenad. Låter jag de gå själva blir de skrik och böl att de inte orkar gå sen är den promenaden förstörd iaf. Jag orkar fan inte mer problem just nu. Vill bara allt ska flyta och få va roligt och lätt ett tag. Snälla.

Kommentarer

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se