min 5 åring!

Allmänt | 2012-02-01 | 18:10:47 Kommentera hΣr! 2 st

-
Min lilla snuttebums fyller 5 år i dag. Stora tjejen min. Min älskade lilla buse. Har fikat och hon har öppnat paket. Pärlor, filmer, godis, smycken mm. En bältesstol till bilen, en mysig filt. En massa smått och gott som du blev glad över.
Nu över till jobbigare grejer. Mamma är sjuk. Hon har cancer i sitt öga. Jag har inte gått ut om de förr men hon ska strålas och ska in på Måndag. :/ Ekonomin är skit. De småpengar spom rullat in från Henriks timvik har rullat ut på en snordyr bilförsäkring som kom av att vi slarvat med autogirot, csn återbetalning för Henrik mm. Så nu har vi exakt till matpengar kvar. Kul. Jag ville måla, köpa en grej till barnens rum så att deras sovalkov blir komplett...men nu är de bara att äta så billigt som möjligt och inte roa sig som vanligt. Kul. Nej. Hade velat typ bada i simhallen med barnen och sånt men är man fattig så är man. :/ Hela csn som jag fick i går gick typ på räkningar. Sved lite. Nej nu blir de till att planera upp en billig matlista. I morgon kommer det besök och vi (jag ) ska städa så det ryker för det ser himlans rörigt ut här just nu. :( *tufft* Usch.

Kommentarer
Skrivet av: veronica

Jag har testat reda med creme fraiche förut, och inte alls varit nöjd. sen tjocknar dom inte. .. inte mina grytor iaf :p haha! Men 1 tsk mjöl i en stor gryta gör inte mig något. SÅ hård är jag inte. :)

2012-02-01 @ 18:41:08
LΣnk: http://sstromberg.se
Skrivet av: maja

usch, jag hatar sådant. vi var själva tvungen att ta ett lån för att köpa ny bil. våran gamla blev för dyr att laga upp. räknade att den skulle kosta 16 000 att laga, och efter det så skulle den inte ens vara bra. så vi fick tag i en fräsch för 19 000 med fix på.. så helt plötsligt har vi ökat våran månadskostand med ca 1500 kr, det känns. Har henrik funderat på att byta branch? han verkar ju inte få så jätte mycket timvick. kanske inom handels eller hotell och restaurang? (hamburgare) håller tummarna att det ska gå bra för din mamma, cancer är aldrig roligt men vi har väldigt bra sjukvård jämfört med många andra länder. sen hru går det med ditt extrajobb du hade på dagis? de måste ju dra in lite iaf.

2012-02-02 @ 10:09:02
LΣnk: http://majskrypin.spotlife.se

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se