Semmeltisdag.

Deeper | 2012-02-21 | 20:42:28 Kommentera hΣr! 1 stSchnugga Tyra Banks - bild hitta jag här.

Alltså fattar inte va de är meee mig. Allt är så jävla jobbigt. Jag tror jag är deprimerad ..på riktigt. Jag mår iaf skit. :( Men de kommer verkligen och går. I dag har jag hållt städat här hela dagen. Haft rent och snyggt och fått i gång en diskmaskin samt att barnens rum vart sorterat och fint städat och höll sig så hela dagen. Barnen har roat sig med film och dataspel sen de kom hem från förskolan. Lite badkarsbad också. :)

Molly är verligen duktig nu på datan hon med men hon blir så snabbt frustrerad och skriker och gormar. Linnea hjälpte mig med maten i dag och jag vart förvånad över den tjejen alltså...som hon vuxit i argumentationsförmåga och tankeverksamhet. Hon är så otroligt smart snäll och vacker ungen! Hon klädde upp sig i dag och jag satte upp hennes hår i två knutar. Hon va superstolt över sin egenkomponerade outfit så den bestämde hon att hon skulle ha på förskolan i morgon.

I morgon ska vi också till Avesta sjukhus med Molly på ett återbesök ang hennes skelning på ena ögat som hon har. Hoppas de blivit bättre! Min lilla mamma......idag togs ditt cancersjuka öga bort....hörde av henne nu på kvällen och hon lät så trött stackarn. Hon sa de va så konstigt för där ögat suttit trodde hennes hjärna att hon kunde se och öppna ögat. Nervinpulserna finns ju fortfarande kvar. Fy fasen va sjukt och skumt de måste kännas för henne. Lilla mamma ♥

I dag har jag tryckt 1,5 semlor. har inte gillat de så mycket förr men i dag va de riktigt ruskigt goda. Måste börja unna mig mer mat, god mat, god frukost och god mellis. Jag väger "bara" 56 nu och de i kombination med mkt kaffe o enformig mat + kankse för lite mat gör att man känner sig orkeslös och bidrar nog till de jobbigs känslorna också. Snackar inte om att jag ska äta semlor alltså de fatta ni nog..utan mer bra mat...advocado frukt, protein, mer god ost mer mjölk mer grönsaker inte va rädd för kolhydrater heller. Balans och unna sig de som är gott. Har alldedes för lite aptit just nu bara. Vikten är inte viktig man ska må bra!! Vikt är bara en siffra. Jag kan gå upp minst 5 kg utan att bli tjock på nått vis!! I morgon ska vi köpa ingredienser till en smaskig sallad med ruccola coctailtomat, fetaost och kallrökt lax. Yumyum. De är ja fan värd!


Nu ska jag vänta på Henrik som jobbar kväll och sen ska vi nog kika på en film och sen sussa. Barnen sover redan efter att vi berättat lite sagor tillsammans. ♥
Bilden överst i inlägget kankse jag ska förklara. De är lite inspo til min och syster fotojobb :)

Kommentarer
Skrivet av: Josefine

Jag köpte det på skriten i kinna.

Finns på jofotex också om jag inte minns fel.

2012-02-21 @ 21:01:30
LΣnk: http://daggdroppe.se

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:
Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se