My mind plays tricks on me

Mat ,träning och hälsa | 2011-06-28 | 00:14:54 Kommentera hΣr! 1 st

Nej just nu är de bara skumt alltihopa. har fått tillbaka mycket av min matnoja och lever i princip på finncrisp, koppsoppa , buljong och grönt sockerfritt the nuförtiden. :/ Ett riktigt mål mat om dagen slinker ner men de är jobbigt psykiskt. Usch fy fan. :( Vill bara veta exakt vad som är nyttigt och som kan få mig mätt nöjd och endå gå ner lite i vikt. Finns inget som är säkert känns de som så vissa saker känns safe inbillar jag mig. Aja. För att upplysa allmenheten hade jag en period av ätstörningar mellan 1:an 2.an i gymnasiet. De tankarna har följt efter mig tyvärr och är svåra att få bukt med. Har vart "normal" i mellanåt men de är först nu med LCHF o vikthets de kommit tillbaka. Eller nu när ja ser det faktiskt går att gå ner ett par kilo. Men jag gör fel just nu...jag borde äta oftare för att orka. Men De tar i mot och jag mår dåligt :(

Ingen träning blir det heller. Har ingen barnvakt och ingen ork. Får köra lite styrka inne i stället. Måste äta bättre om jag ska plugga i höst och träna. :( Gah. Annars kommer jag inte orka.
Jag tycker de är skit att skriva om detta också för om jag träffar folk och de läst detta och tycker jag är för fet för ätstörningar liksom? Känner ja måste passa in i en viss mall se ut på ett visst vis. Spec nu när jag pratar om det. Men men. De är väl bara och kankse finns de folks om läser som förstår? Det handlar om ett speciellt tänk. Man kan ha anorexia och väga 60 kg och man kan ha anorexia och väga 40 kg. Just nu är jag inne i en dålig period. Jag vill bara kunna äta normalt och orka med och kunna tänka klart.
I höst ska dessa dumma tankar va borta för då ska jag läsa vidare och kämpa som bara den!!

Kommentarer
Skrivet av: J.

Jag förstår..

En gång ätstörningar = alltid ätstörningar, man kan bara ha perioder då man mår bättre, man är som en nykter alkoholist.

Min räddning är att äta lite av allt när det känns jobbigt, alltså INTE utesluta någonting, för då börjar min hjärna hitta på saker och man kör in på helt F E L spår och blir fixerad! ..kasta ned vågen i källaren! (jag ahr inte äns någon våg..)

Jag hade under många år haft kombinerad anorexi och bullemi, vissa dagar åt jag inget - andra åt jag tills jag kräktes..

Jag älskar mat! ..och inget ska få ta det ifrån mig, så sluta väg dig och ät bara mindre av allt du stoppar i dig och förhoppningsvis släpper dina fixeringar igen..

Kram

J. som vill äta tårta :))

2011-06-28 @ 10:21:22

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se