Storhandlat i värmen

Mat ,träning och hälsa | 2011-06-30 | 13:02:52 Kommentera hΣr! 1 st

I brist på nya kort. - Myra som bebbe



Phuiii storhandlat i denna värmen. Massa färs ,skinkstek, basvaror som ris pasta och konserver ägg kyckling och grönt. Härligt att fylla upp hemma i kyl frys och skafferi. Men såklart glömde vi handla en del med. Fiskpinnar lite broccoli spenat och räkor och sådant..hm. Ska göra en god kall sås till fisk tänkte jag. Som egen remuladsås med bostongurka,dill, majonäs och lättcreamfresh.Mums. Men ikväll blir det dock en potatissallad på färskpotatis rödlök dill och gräddfil till stekta köttbullar. Hoppas mina mat-demoner håller sig i skinnet. Tänker hela tiden jag inte får ge upp och börja glufsa i mig allt jag ser men de GÖR jag ju inte. Har aldrig gillat chips godis eller sådant i stora mängder. Nån gång i bland. Och vanlig mat i rätt mängd blir man väl inte tjock av.
Försöker tänka det iaf med hjälp av min bibel "mattilåtet" som verkligen tar död på allt vad dieter, gi, lchf och sockerhets i all oändlighet heter. Att helt enkelt äta de kroppen är sugen på. Kroppen luras inte. Är man sugen på kolhydrater så behöver kroppen kolhydrater. Att gå på svältläge som Ketosdrift med LCHF faktiskt är ju inte naturligt mer än i nödfall. Det sliter ju enormt på kroppen att träna utan rätt bränslen mm. Vill man GÅ NER en massa så kan man säkert starta med svältaktig diet för att gå ner snabbt och sedan försöka hålla sig till nyttig mat. Dvs en kost med alla delar ur kostcirkeln i ALLA mål. Dvs nått grönt,kolhydrater och protein till alla mål. Det minskar socker,fett o saltsug som många drabbas av och då MÅSTE ha en chipspåse eller en godispåse.
Aja. Nog om matsnack. Låna eller köp boken iaf. Överviktig som underviktig eller om du bara har funderingar på vad som är bra och inte att äta.
Barnen ska på kalas på Lördag för lilla Lova som är en gammal dagiskompis till dem. Kan bli mysigt och kul spec då de skulle bli dåligt väder i helgen och de kan va skönt att bara sitta inne och snacka skit med vuxna när barnen leker och busar. Maskerad var de visst. Hm. Tror de får bli prinsessa och Katt här hemma de är de jag har "grejer" för. :P Nån mer som ska dit?

Kommentarer
Skrivet av: Räven

svar; Åh, sån luffarslöjd är så fin!!! Men gudars vilken tid det skulle ta. Min plan handlar mest om grenar och krukor, haha. ;)

2011-06-30 @ 17:22:50
LΣnk: http://www.linnmickelsson.se

Namn:
Kom ihσg

E-mejl: (endast f÷r mig)


WWW:


Kommentar:




Ladda ner en gratisdesign pσ www.designadinblogg.se - allt om bloggdesign!
www.pokercasinobonus.se